Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dudika10

veterán

válasz Leigazoka #27 üzenetére

Üdv!

Nem tartom magam analfabétának ilyen téren, ha picit többet olvasgatsz találkozol még jópár topikban a nevemmel a multimédia témában és általában nem a kérdezők közt.
    Tökéletesen működik mind a 3 hangkártya drivere ami jelenleg a gépemben van, igen, most csak ilyen kevés, de holnap érkezik ha minden igaz még 1.
    Genius nem kifejezetten számítógéphez van? Dehogynem. És miért? Mert különben raknának bele egy DAC-ot és össze lehetne kötni optikán vagy koaxon a médialejátszóval, TV-vel, DVD lejátszóval, mert az analóg 5.1 kimenet nem igazán elterjedt az ilyen készülékeken. Így ha a házimozizásra szánnák akkor sánta versenyló lenne.
    Értelmetlen az a kijelentés, hogy ez számítógéphez van az meg nem. A genius azonos áron hangminőségben sokkal többet nyújt mint a többi gyártó, cserébe a felhasznált anyagokon spórol.
    Egyébként nem értem, hogy milyen effektekről beszélsz, mert én nem beszéltem effektekről csak a karaoke funkcióról ami botrányos mindenképpen, és ennek technikai okai vannak, nem lehet jó.

Üdv!
    Dudika

Új hozzászólás Aktív témák