Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Mini PC
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni időjárás-állomás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kempo11
csendes tag
Helótok! Énis megrendeltem, de csak 4 nap múlva érkezik meg kb. :/ ..., nagyon kiváncsi vagyok majd a különbségre , mert most nekem egy Genius sw-1000 5.1-em van, 2W os kis hangszórókkal a subwoo meg 15W, és már eléggé a végét járja, kicsit ha több hangot rakok rá már ropog-recseg :S, . Ezért is gondoltam,hogy veszek már egy újat
Semetka, akkor azt mondod megérte a pénzét?-, mert eloszor x-540 eset akartam megvenni, de aztán láttam, irtad hogy ezen a mátrix mégjobb , és hogy nagyon erős. Elég nagy a szobám és szeretném élvezni a filmeket 5.1 ben is mert az előzőn nagyon halkan szóltak a filmek 5.1 ben és mindig átkellett állítanom strereora a hangot :/. A másik kérdésem az lenne hogy kell-e hozzá hangkártya mert az MSI p35 neo-s alaplapomon van egy integrált de nem tudom elég e az hozzá :S. Válaszodat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SkyShowtime
- OpenMediaVault
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple MacBook
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Semetka, akkor azt mondod megérte a pénzét?-, mert eloszor x-540 eset akartam megvenni, de aztán láttam, irtad hogy ezen a mátrix mégjobb , és hogy nagyon erős. Elég nagy a szobám és szeretném élvezni a filmeket 5.1 ben is mert az előzőn nagyon halkan szóltak a filmek 5.1 ben és mindig átkellett állítanom strereora a hangot :/. A másik kérdésem az lenne hogy kell-e hozzá hangkártya mert az MSI p35 neo-s alaplapomon van egy integrált de nem tudom elég e az hozzá :S. Válaszodat előre is köszönöm