Új hozzászólás Aktív témák
-
atomeec
senior tag
Kicseréltem a potmétert. Ha valakit érdekel, megnézhetem a pontos típust (én nem néztem, csak vittem a boltba a régit, mondták, hogy nincs olyan - persze, hogy nincs, adott egy hasonlót, igaz kicsit modding lett, de belefért a házba és rendesen rögzítve is lett). A tekerőgombot nem tudtam visszarakni, de jó lesz így is, egy hete használom, eddig nem tapasztaltam semmi hangerő problémát.
-
atomeec
senior tag
Nálam annyi csak a gond, hogy kb egy hatod tekerésnyivel feljebb kell állítanom ugyanazon hangerő eléréséhez. Most, hogy kifújtam nem ugrál a hangerő, csak halkabb. Ha tekerem, nem pattog, nem recseg, szóval lehet nem fogom erőltetni, amíg nem lesz rosszabb. Azt nem hiszem, hogy ne lenne kompatibilis poti hozzá. Köszi a választ, ha van valami, mindenképp fogom itt jelezni.
@pityeszka: Szerintem nem, ahogy elnézem, ezek jól működnek, csak ez a hangerőszabályzó potméter a gyengéje. Nálad is erre tippelek.
-
atomeec
senior tag
Sziasztok! Nem sok esélyt látok rá, de hátha nyálazza valaki a fórumot, akinek már volt ilyen gondja (mivel elég gyakori gond). A hangerőszíbályzó potmétere döglődik, ki kellene cserélni. Tudja valaki a típusát, hogy milyet vegyek hozzá? Szétszedni nem tudom mert nincs hozzá eszközöm, de mikor lesz eszköz, akkor a potméternek is meg kellene már lennie hozzá. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest