Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért dobja vissza? Megteheti? Edigital csak nem szórakozik ilyennel.. Ha igen, akkor iFixit, vagy kinek kell írni? Olvastam már itt,hogy a tapasztalatok nem túl jók... akkor pedig szívni fogok. Bár ezzel sokat nem tudnak csinálni,csak cserélni, meg se nyekken, de majd ha visszakapom, tesztelem én is.
-
Másik gépben sem megy, szóval visszaküldi, és garanciáztatom edigitalban. Látszik,hogy az elemfedelet levettem visszatettem, de mivel csavarhúzót mutat a doboz, hogy azzal kell kiszedni, így erre nem hivatkozhatnak,hogy "jajj, ön ehhez hozzányúlt", hisz csak kivettem akkut, meg visszatettem, de nem lett jó továbbra sem (illetve nem én,hanem a vevő,de az mindegy).
-
válasz
Black Dragon #827 üzenetére
Kipróbálja máshol akkor, és ha ott jó, akkor rak egy új win-t mást nem tehet,ha az sem jó, akkor inkább visszaboltoljuk, hisz lehet pont kifogtam a sokból egy vevőt, akinél nem megy a bill. sehogy sem. Ő sem tehet róla én sem.
-
Sziasztok!
Eladtam a k750-es billem. Az új vevőnél nem párosodik a setpointtala billenyűzet. Nem értjük mi lehet, a gépe a receivert látja, és a bill bekapcsoláskor villan, meg amikor nyomogatja a solar gombot akkor is. Mégis, mikor setpoint programmal rámegy,hogy "új eszköz párosítása" és írja,hogy kapcsolja ki-be a bill-t, semmi nem történik. Volt átdugás másik usb-be, reboot egyek, minden. Nálam tökéletesen ment. Valakinek valami ötlet esetleg? Ja, itthon direkt kitöröltem a performance egeremet, és simán egy off-on kapcsolással meg is találta, mikor az "új eszköz csatlakoztatására" mentem. Sőt, laptopomon nincs is semmi Logi szoftver, csak bedugtam receivert, telepitettem a win saját szoftját és egyből ment az egér. Nála viszont a bill nem akar sehogysem.
Egyelőre abban maradtunk, elviszi egy barátjához, hogy másik gépen megy-e, mert azt mondta, hogy xbox360 receivert is meg kellett "hekkelnie" hogy menjen (xbox360 controller fo windows receivert).
-
válasz
Fancy-boy #818 üzenetére
Nem fontos, de NE legyen US layout...
Ami lehet, az magyar, UK és GER esetleg. Nézegettem a fujit, de csak US layoutosban találtam, az semmiképp sem kell.
mate3553: Sharkoont néztem, abból UK-t nem találtam,de GER-t igen, ez még jó lehet, de egy videót sem találok a gépelés hangjáról, így nem merem bevállalni. G105: Ez már a nagyon nagy gombos, ilyet nem akarok.
Mindenképp kompromisszumot kell kötnöm, ezzel tisztában vagyok. Írnék még,de "elviszem" a logitech szervíz topikot nagyon OFF-ba és kapok a fejemre.
Mindenesetre köszönöm a tanácsokat, mindennek utána nézek, mivel járnék a legjobban, mert billentyűzetet nem 2 napra vesz az ember.
-
Eléggé fontos és a halk működés is.
Ha lemondok a magyar kiosztásról, akkor ott a Razer Deathstalker UK layout (ami gyk. Magyar,csak az ékezeres felfestések nncsenek meg).
A Giga az egyetlen, ami halk, magyar, világít, cserébe nem szigetes és nagy. Razer meg szgetes, halk, de csak UK felfestés
K800 és 810 vic kategória, ami az árat és az azért kapott minőséget jelenti. K740 sem ér annyit, de UK layout van és annyiba jönne ki,mint a Razer, szintén UK. Szóval vagy 14ért a giga, vagy 22-ért a Razer/Logitech. Eddig ennyire jutottam.
Szerk: nem kell wirelessnek lenni,sőt. A legfontosabb a halk és világít. Meg a magyar, vagy UK layout. US az nem kell.
-
válasz
Black Dragon #811 üzenetére
Köszönöm, adott is. Akkor még azt kell kiderítenem, hogy vajon az elállást hogy lehet gyakorolni, "vész" esetére.
-
válasz
Black Dragon #809 üzenetére
Kedvezmény? Milyenre gondolsz, kérek oszd meg velem az infót.
K800 sajnos nem jön be, MK520 volt egyik munkatársamnak, mivel sokat használjuk, kikopott, kifényesedett, feladták a gombok, irtó gagyi volt, stb. A K800 gyk. ennek a világítós verziója, legalábbis ezt szűrtem le, MM-os tapizás után érzetre. K740 jó választás lenne, UK kiosztással. Bár 10k-val több, mint a giga, de legalább laptoposabbak a billentyűk.
-
Még nem, eddig K750 volt, de világítósat szeretnék, mert fontos. Valamit HALK-at. Eddig a Giga k8100-at ajánlották, hogy halk és világít, de nagy maga a billentyűzet és a gombok sem szigetesek, nem tudom, megszoknám-e. Szóval vennék és bármi mást is, ami halk és világít, akár UK kiosztással is (US-t nem tudnám megszokni).
Elírtam a számokat, és Magyarországon is a boltok a 920-001165-öset árulják, és US kiosztás (hiába UK-nek választod a Logitech oldalon is).
Amit viszont szintén UK englishnek választasz az angol store-ban, az 920-005694-es és az tényleg UK kiosztás.
Erre jön még az,hogy ha a számok nem számítanak, valahol mégis el van írva.
Page up és down-t észre sem vettem,hogy nincs, akkor rápislogok még egyszer. K800 az irtó gagyi, azt semmi pénzért nem vennék, felét sem éri a 30k-nak, amiért árulják.
[link] Most nézem, ott a page up és down, home és end is. Ez pont US kiosztás első blikkre, de ebből a szempontból az most mindegy.
-
Sziasztok, gondoltam itt kérdezek rá: rendelt valaki már a logitech hivatalos oldalán keresztül bármit is? A tárgy egy illuiminated billentyűzet, ahol lehet választani UK english kiosztást (ami ugye gyk. olyan, mint a magyar, csak az ékezetek nincsenek feliratozva). KÉP.
Ez azt jelenti,hogy tuti olyat küldenek? Megnéztem más UK Logitech store-ban is, és a billentyűzet melletti szám tök más, hiába ugyanazt a layoutot választom. MAgyar store-ban válaszva: 920-001165, míg angliaiban 920-001165. Ez csak annyi,hogy régiónként eltér a szám, és nem kell félni?
Valamint, ha mégis "rosszat" hoznak, hogy élhetek a 8 napos elállással, nem tudja valaki? Hisz ugye külföldről hozza UPS-es futár a Logitech valamelyik kinti lerakatából.
Köszönöm előre is a segítséget.
-
Sziasztok!
Olvasom itt a rossz híreket a Logitech garanciáztatásáról... VAn egy Performance MX egerem. Kezd besz*rni a bal klikkje, pl. drag and drop közben 10ből egyszer "elejti" a cél alőtt a file-t, vagy nem jelöl ki szöveget, a szokásos módszerrel. Viszont még ritkán produkálja, mondom, 10-ből egyszer. Viszont baromi idegesítő. Grafikus vagyok, csomószor valamit arrébb akarok vinni pl. 3ds maxban, erre ahogy viszem az egérrel látom elengedi, és elkezd másik objektet vinni, meg ilyenek. Sajnos az egeret olyan számtek boltban vettem, ami időközben becsődölt, nem tudom, ilyenkor szériaszám alapján mehet a garancia? Van Garipapírom,de így gondolom semmit nem ér. A másik,hogy mik az esélyek? Visszaküldik,hogy ők ilyet nem tapasztaltak, menjek a sunyiba? Köszönöm előre is a válaszokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig Pentium G4400 16GB DDR4 120GB SSD GTX1050Ti 4GB!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest