Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD FX
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Воланд
titán
Windows 7 /Olvasd el az első hsz-t!/ Warez tilos!
Kérdésedet az adott témával kapcsolatban a linkelt topicban tedd fel és legközelebb új téma nyitása előtt használd a keresőt!
Amúgy Win7-hez, vagy minimum vistához való driver kellene. Ha nincs, akkor nem tudsz mit csinálni.
-
Speeds
csendes tag
Sziasztok!
Régebb óta van már 1 Logitech Quickcam Messenger webkamerám eddig az XP alatt simán tudtam használni most win 7 64bit van fenn és nem tudom megcsinálni. Használtam már az eredeti cd-t felraktam de amikor kiírja h csatlakoztassam az usb-t akkor kiírja hogy illesztőprogram nincs telepítve,a hibaelhárító sem talál rá megoldást...
Az eszközkezelőben nem a webkamera eredeti neven van hanem csak "Camera" néven és 1 sárga háromszög van melette.Próbáltam már XP sp2 been 3ban futtatni de úgysem jó..
Netről leszedtem mások szoftvert de azzal sem működik ... Már kifogytam az ötletekből ha valaki tud segítsen, nagyon megköszönném
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- talmida: Változások 2. rész
- GL.iNet OFF topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest