Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
[HUN]Newman #47 üzenetére
UP a szuper egérnek!
Nekem is ilyen van az asztali gépemhez, s az otthoni ''családi laptophoz'' is fene jó lenne, csak nincs pénzem.
Vigyétek, megéri! -
[HUN]Newman
csendes tag
-
[HUN]Newman
csendes tag
up
[Szerkesztve] -
x.geo
aktív tag
na hol lehetne átvenni?
up -
[HUN]Newman
csendes tag
8500ft-os up
-
[HUN]Newman
csendes tag
-
[HUN]Newman
csendes tag
up
-
[HUN]Newman
csendes tag
-
[HUN]Newman
csendes tag
válasz
[HUN]Newman #40 üzenetére
mármint mára, upp!
-
[HUN]Newman
csendes tag
nya, vki (vkik?) már ígértek visszajelzést. várom.
-
Lonsi
tag
Én szívesen megvenném az egered, de van egy g5-öm, amit annyiért nem tudnék gyorsba eladni, mint amennyit ér. Szóval egyelőre várok egy srácra, ha ő megveszi az egeret, akkor én megveszem a tiédet
-
[HUN]Newman
csendes tag
-
[HUN]Newman
csendes tag
fel
-
Speed
addikt
amúgy akartam veni egy mx 1000-ret és azt mondta a ssrác hogy ha usb-n használom ugrál a mutató szal csak ps2-őn jó
-
Speed
addikt
válasz
[HUN]Newman #31 üzenetére
mondhatnám má ma is mert az egeremet tuti ogy viszik csak még nem vagyok benne biztos hogy ez a tuti válsztás mert nézegetem még a g5-öt is
Amúgy az adótól menyire lehet elvinni?
-
Speed
addikt
válasz
[HUN]Newman #29 üzenetére
igen majd megy a cím ha minden klapol
Én is g7-et akartam de csak egy notihoz kell a nagy géphez itt van a razer és azt nem adnám semmiért az mx 1000 meg jobban tetszik nekem mint g7
-
Speed
addikt
válasz
[HUN]Newman #27 üzenetére
hát az de ez nem baj
mire cseréled?
-
Speed
addikt
válasz
[HUN]Newman #25 üzenetére
ok akko szerintem keden viszik az enyim én meg a tied
-
Speed
addikt
válasz
[HUN]Newman #23 üzenetére
és akko 8k cakk-pakk
-
[HUN]Newman
csendes tag
ott allul van csak meg kopva amire az volt írva, ''mx laser'' vagy csak ''laser''
logitech logo ott közepén a tetején nem volt így nem is lehet megkopva, egyéb helyen sincs kopás és a nagyújjnál is tök sima (tudom miről beszélsz volt régi logitech cordless egerem, az recés lett 2-3 év után, az úgy 4-5 évig volt nálam). jól müxik.
logi fan vagyok
[Szerkesztve] -
Speed
addikt
válasz
[HUN]Newman #21 üzenetére
amúgy a festék nincs megkopva rajta?? aku jól műxik?
-
Speed
addikt
válasz
[HUN]Newman #19 üzenetére
logo menyire kopott?? Kép lenne róla?
-
Speed
addikt
Állapot?gar?kor?
-
Lonsi
tag
válasz
[HUN]Newman #15 üzenetére
Valóban privátba jött
Gondolkodom rajta, amint tudok valamit visszajelzek.
-
Lonsi
tag
Engem érdekel az egér. Ha nincs megkopva meg is venném. A hüvelykujjnál nincs kikopva, logo olvasható?
-
Speed
addikt
És az ára mi lenne mostanság?
-
[HUN]Newman
csendes tag
fel
-
[HUN]Newman
csendes tag
up
-
[HUN]Newman
csendes tag
-
Bubee82
őstag
válasz
[HUN]Newman #6 üzenetére
Nem igazán szeretnék lecsúszni róla...
-
[HUN]Newman
csendes tag
Okay. Csak le ne csússz róla, elég jó áron adom. ;) Mivel írtam, h a postát én állom, azért nem könnyű darab és dobozában azért méretes (egy egér képest), így mivel nincs posta (ami ugye 1500 körül lenne) és azt én fizetném (mint írtam), ha érdekel majd, kerek 8eFt-ba megszámíthatjuk (de ugye ez csak erre az esetre vonatkozik..). No üdv.
Egy modit had kérjek meg, h legyen szíves átteni a hardver piac-b, nagyon megköszönném! -
Bubee82
őstag
válasz
[HUN]Newman #4 üzenetére
Simán
Csak előbb egy kis zsét kellene kerítenem, meg azért meggondolom a dolgot. Ha okés akkor jelentkezem. -
Bubee82
őstag
Helló!
Engem lehet érdekelni fog. Tatai vagyok szal a postával se kéne bíbelődni. -
[HUN]Newman
csendes tag
A fenébe!
Vki áttudná tenni nekem ezt a hardver piac-hoz?
Nagyon köszönöm! -
[HUN]Newman
csendes tag
Van egy ilyenem eladó. Logitech MX 1000 Laser.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jellemzők:
• PC
• Vezeték nélküli
• USB
• PS/2
• Programváltó-gomb
• Internet-lapozógombok
• Cruise Control™ gombok
• Billenthető kerék nagyítással
• Jobb kezes, kényelmes fogás
• Feltölthetõ egér
• Lézertechnológia
Egy kis marketing:
Minden bizonnyal nagy elorelépés volt annak idején, hogy a golyós egerek helyett megjelentek a pontosabb mozgáskövetést biztosító optikai érzékelos egerek — most azonban megismerkedhet azzal az egérrel, amely az érzékelési pontosságot és teljesítményt egészen új szintre emeli: a vezeték nélküli Logitech® MX™1000 lézeres egér a világ elso lézerrel muködo egere.
Az optikai egerek kora lejárt, és a számítógép-használat sem lesz ugyanolyan már.
A Logitech MX™ lézeres egysége (MX1000) olyan bámulatos teljesítményre képes, amelynek nyomába egyetlen optikai érzékelos egér sem érhet. Az optikai eljárás felületérzékenységénél húszszor nagyobb érzékenységu lézeres rendszer a legsimább csiszolt vagy fafelületeken is megbízható pontosságot nyújt. Az MX1000 ezenkívül további speciális szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetoen hatékonyabb és kényelmesebb lesz a munkavégzés.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Újratöltheto
A gyorstölto egység gondoskodik arról, hogy az egér mindig használható legyen, a lítiumionos akkumulátort pedig soha nem kell cserélni
Gyors, rádiófrekvenciás, vezeték nélküli technológia
A vezetékes, USB típusú kapcsolat sebességével egyenértéku vezeték nélküli kapcsolat
Egyedülálló kialakítás
Páratlan kényelmu ujjtámasz a hüvelykujjnak, biztos fogást és irányítást eredményezo mélyedések a többi ujjnak
Négyfokozatú megvilágított töltöttségjelzo
Az akkumulátor töltöttsége pontosan figyelemmel kísérheto
Hatékony görgetorendszer
Oldalirányú görgetésre is használható billentheto kerék, Cruise Control™ billenokapcsoló a felfelé és lefelé történo gyors görgetéshez, nagyítás egyetlen kerékkattintással
Új, hüvelykgombbal elérheto vezérlok
Univerzális lapozási lehetoség elore és hátra, valamint a megnyitott ablakok közötti gyors váltást lehetové tévo alkalmazásváltó gomb
Helye: Tatabánya
Ára: 8,5eFt (sajnos nem lehet alkudni a postát így is állom)
Depo legolcsóbb helyen 13eFt, de ebbe se menjünk bele, ez van eladó és kész
Kép:
Az én véleményem róla: nagyon pontos, baromi kényelmes, marha jól néz ki, ennyiért pedig...
De, h meg is indokoljam eladási szándékomat: természetesen márkahű maradok, csak éppen a nagy Logitech G7-re upgradelek.
Szerk.:
Garancia van rá bőven (2005.08.18. vásárolt), bár Tatabányán is vettem, a PC bolt 24 hónap garanciát vállalt rá (nem tudom máshol is ígyvan..?!) Gari tart: 2007.08.18.-ig.
Dobozában! Eredeti tartozékaival! Én még 16.500,- Ft-ért vásároltam.(ami szintén rajta áll)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest