- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Dell notebook topic
- VR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Projektor topic
Aktív témák
-
Mic ACE
aktív tag
Nekem nagyon bejön ez a komplett, akár az MX3000 is. Nekem mindig is problémáim voltak a madzagokkal, mert a billantyűzetet állandóan rakosgatom, az egér farka pedig mindig beleakad valamibe, és ez miatt (is) pontatlan. A kérdés csak, hogy melyik lesz a kettő közül, ha vásárlásra adom a fejem. Az MX1000-es egérnél sokat hallottam, a felemeled-késik problémáról, és én relatíve sokat emelgetem az egerem, meg hobbiból FPS-ezgetek is, de HC player nem vagyok. Mégis a szívem ez az egér/bill. kombinációhoz húz, hert az egér nekem sokkal ergonomikusabb, meg amúgy állítólag gyorsab is, precízebb is (vektorgrafikánál nagyon számít!). Szerencsére az 1000-es topikjában már olyant is olvastam, hogy az újabb egerek már nem csinálják ezt a bugot. Engem az érdekel, hogy ha valaki vett 3100-ast, akkor írja meg, hogy az egér késik-e, ha felemeli, majd gyorsan oldalra húzva teszi vissza az asztalra?
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Lightyear - befektetési app
- Formula-1
- Kompakt vízhűtés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest