Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
Edem
senior tag
Most br. 32-ért lehet kapni Momo Racing-et, ami igencsak jó választás lehet azoknak, akik mostanában készülnek kormányt venni.
-
hod64
csendes tag
Hali!
En is most tervezek vasarlast, ezert a napokban nezelodtem, s azt talaltam, hogy az olcsobbik valtozat most jelent meg, s szerintem meg nem kaphato Magyarorszagon. Szoval valoszinuleg a dragabbik lesz a Metroban, azaz a MOMO Force.
Ha tevedek, javitsatok ki.
En is varom az ujat, mert olcsobb, de 30 bruttoert rogton kell egy Force is. Legyszi, jelezzetek vissza, hogy tenyleg van-e a Metroban, s hogy melyik, mennyiert.
Udv:
Hod -
Jym
tag
Hi Evribordi!
Félretéve a tréfát, kormányt akarok, de gyorsan. A Logitech most lesz a Metro-ban 30pénz, szerintetek megéri, vagy mást érdemes nézni? Ez a vásárlásra szánt összeg felső határa, szóval drágább nem érdekel. Most néztem, hogy ennek van egy sima MOMO ForceWheel, meg egy MOMO Racing ForceWheel változata, az árkülönbség +50% a simára (az 50, míg a Racing 35 körül mozog).
Kérdésem:
- a Metrós az melyik?
- gyakorlatilag mi a különbség?
Thanks for important informations.
Aktív témák
- Logitech MX Master 3
- Xbox One S All-Digital Edition 1TB + kontroller + doboz szép állapot, kipróbálható
- LG UltraGear OLED 45GX950A 5K2K WOLED 3 év gyártoi garancia!
- Gamer / Munka PC i5-11600K 32GB DDR4 3200MHz 500GB Samsung NVMe SSD Arctic Vízhűtés
- Egyedi gépházad van? NINCS! Itt a lehetőség NONAME-1 ATX Gépház! Ingyen MPL-el
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest