Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
üdv,
neked vsz. a Girder progira van szükséged, meg természetesen egy megfelelő Infra-vevő egységre.
Én spec. most gondolkodom azon, hogy vegyek egy Logitech Harmony 785-öst, de ahogy nézem (guglin) ehhez még kellene vennem egy Infra-t is, mert a PCTV infra-ja (állítólag) csak a PCTV távirányítójával hajlandó együttműködni. -
lenox
veterán
En is nezegettem ezeket, az a baj, hogy ez szerintem nem pont arra valo, amire szeretned. Szal ez egy taviranyito, ami alapvetoen infras cuccokat taviranyit. Szal be lehet allitani, hogy tv-t video-t, microsutot taviranyitson. Arra magatol nem valo, hogy pc-t iranyitson. Ahhoz venned kell egy infra vevot, es ha annak van olyan proggyja, ami feldolgozza az infra jeleket, akkor lehet taviranyitani. Sztem ami neked kellene, en is azt fogom kiprobalni, az a Microsoft remote controll. Ez a pc taviranyitasa valo, de tud ez is tanulni, szal mast is lehet vele iranyitani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest