Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoZoL
senior tag
Jobb egérgomb lenyomást nem mindig veszi, bf3 közben tapasztaltam még annyira nem zavaró, de lehet be fog dögleni a kapcsoló? Úgy tudom még garanciás! Valaki találkozott ilyen hibával?
-
lacam71
tag
válasz
javorszky #46 üzenetére
Ez most lehet okoskodásnak tűnik majd: 1,5 éve vettem az egeret, félév után mindkét oldalon "duplázott vagyis dupla klickelt", jó magyar révén nehogy visszaküldjem már az egeret garanciába szétszedtem és újraforrasztottam az érintkezőit. JÓ lett!!! 1 hétig.
. Ezt még vagy 2 x megcsináltam, közben végleg tönkrementek a csúszótalpak a sok le és felrakástól. Már azon voltam hogy kidobom amikor ráakadtam 1 azaz1 angol nyelvű oldalra [link] ami fényképekkel alátámasztva erősítette meg(az aztán a mondat szerkezet!), hogy bizony szét kell szedni azokat a mikrokapcsolókat.
Szétszedtem: a mikrokapcsolókban az érintkezőkön fekete száraz port/trutymót? találtam (omron gyártási hiba), tiszta benzin elő letakarít. Tettem rájuk 1-1 csepp WD40-et( ezzel lehet vitatkozni hogy kellet-e), már 1 éve használom dupla klick nélkül.
Ebay-fehér tappancsok + omron mikrokapcsolókat(D2FC-F-7N, alacsony erő kifejtésű a gyors klickhez) szereztem be biztos ami biztos eddig nem kellet cserélni.Ja, ÉS IMÁDOM EZT AZ EGERET!
valahogy hozzám nőt....
Üdv
Laci
-
javorszky
tag
Sziasztok.Olvastam az előző hozzászólásokat,kérdésem.A G500-as egeret ha egy klikk helyett kettőt csinál csak kapcsolócserével lehet megoldani ?????
-
Chereiose
addikt
Üdv!
Közeljövőben lehet veszek egy g500-ast, egyetlen problémám vele a görgő.
Nem túl nagy szerintetek? Nekem nincs túl nagy tenyerem és ujjaim, szóval nem kényelmetlen felnyúlni a görgőhöz? -
AtHoS
nagyúr
válasz
marec1122 #41 üzenetére
Miután megnyitottad a Gaming Software-t, jobboldalon alul látsz egy egér képet, mellette egy IC ábrával.
Na ide katt, majd vidd a kurzort a programozni kívánt gombra, ami "bezöldül" és a zöldülés jobb részén lesz egy V alak, amire kattintva jön elő a számodra szükséges menü. -
marec1122
senior tag
sziasztok
valaki aki tudja árulja hogy lehet leszedni a setpoint-ot mert bárhogy próbálom mindig egy gaming szoftver 8.40.83 nevűt ad ki azzal meg nem tudom hol lehet ha egyáltalán lehet macrozni.
-
Maxtreme
addikt
Közérdekű információ (bár lehet csak számomra nem volt egyértelmű
)
A g500-as egeremnek a bal gombja kb 1 év használat után, kezdte teljesen bemondani az unalmast.
Vettem egy g700-at, az előbbit pedig elvittem a céghez, oda jó lesz jelszóval.
Tegnap viszont non-stop dupla klikknek érzékelte az egyszeri lenyomást.
Mondom nem veszíthetek semmit, szétszedem, megnézem mi a gáz.A gombbon nyilván semmi nem látszott kívülről, ezért elhatároztam hogy kicserélem. Szétszedem egy 1512 ft-os genius egeret, és kiforrasztottam belőle a jobb klikket (gondoltam ez szabvány, mert hát vagy 0 van, vagy 1, sok variáció nincs, a méret meg stimmelt) kb 5 perces munka, de az egér újra működik tökéletesen.
A g500 szétszedése és összerakása ugyan kicsit időigényesebb és figyelmet igénylő, de nem olyan bonyolult. (ha kell segítek)Olvastam neten hogy rengeteg embernek van ilyen problémája a G szériával, ezért osztottam meg veletek az infot.
Másik lehetőség hogy szétszeditek a mikrokapcsolót, és megtisztítjátok az érintkezőt. Én a kiszedettel próbálkoztam (gondoltam rosszabb úgy sem lesz, semmit nem veszítek) de az az igazság hogy nem tudtam úgy visszarakni bele az érintkezőt ahogy az gyárilag volt.
-
törölt tag
válasz
DonThomasino #35 üzenetére
Hát nálam egyformán kattog a kettő.
-
törölt tag
válasz
DonThomasino #33 üzenetére
Magam, SteelSeries QCK Mini
-
DonThomasino
veterán
Ki milyen alátéttel használja ezt az egeret?
-
Zeze94
tag
Üdv!
Ez másnál is előfordult már, hogy eléggé lötyög a görgő az egéren(főleg jobbra-balra)?... Nekem furcsa, hogy a jóval olcsóbb Trustomon nem lötyögött ennyire, mint ezen a Logi rágcsálómon.. Ha egy olcsó egér lenne, akkor aztmondanám, hogy üsse kavics, de így egy kissé húzom a számat miatta. -
MarcZ
senior tag
Egy kérdésem lenne. Valaki benne van a SetPoint-os témában? Olvastam itt, hogy a G500-nak, a G9x-nek és a G700-nak lehet változtatni a DPI LED színét. Nos, én be megyek SetPoint-ba, mindent úgy csinálok, ahogy írja, de mikor a Basics fülre megyek nekem ott nincsenek ott a LED színek, az utolsó sor amit látok ott az az Applications Assigned. Nos, valaki tud valami tippet mondani hogy hozzam elő a LED színeket?
-
bekecs76
tag
Nálam normál esetben internetnél, az oldalsó gombok azt csinálják, hogy: "vissza az elöző oldalra", illetve a "következő oldalra lapoznak" Meg lehetne azt csinálni, hogy megnyomom az egyik oldalsó gombot + a jobb gombot akkor nagyít, és oldalsó + bal gomb, kicsinyit. De önállóan használva a gombokat, megmaradjon az eredeti funkciója. Tehát a kérdés az, hogy az egéren lehet használni billentyű komb, akarom mondani gomb kombinációt?
-
ingalls
senior tag
Sziasztok!
Mi a tapasztalatotok, mennyi idő kell megszokni ezt az egeret. Én az fps-eket egy 1500 ft-ot noname mittudoménhány DPI-os egérrel kezdtem, majd egy g9x-szel folytattam (amivel már nem ment olyan jól, mint a noname-mel). A g9-et eladtam, s visszaváltottam a semmilyen egérre, s mire újra rájöttem, hogy ezzel megy a legjobban, megérkezett a g500, amivel - láss csodát - rosszul megy a játék (kizárólag battlefield 3-mal, azelőtt bc2-ve nyomtam).
Meg lehet szokni ezt a magas, és hosszú patkányt?Üdv,
Máté -
chstratus
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre szorulok remélem tudtok nekem segíteni!
A mai nap folyamán vásároltam egy logitech g500-as egeret
csatlakoztattam a win 7 64bit automatikusan felismerte,de a hozzákapott softver
azt mondja hogy még nem csatlakoztattam és nézzem meg a csatlakozást miközben használom!Leszedtem a legfrissebb setpoint de ez sem segitett!
Esetleg valaki valami ötlet? -
törölt tag
Egy kérdés. Ha Setpointban beállítom, hogy a macro gomb DokumentFlip legyen, majd a telefon memóriájába beflash-elem, akkor ha nincs fent a Setpoint miért nem megy?
-
R1200GS
aktív tag
Eddig még nem találtam olyan játékot amiben be lehetett volna állítani.
Mass Effectben az előre, hátra gombokat egyformának tekinti.
Úgy tudom beállítani a középső gombot, hogy hozzárendelek egy billentyűt, azt követően már beállítható a játékban.
Először a "cut" parancsot rendeltem hozzá, ekkor a játékokban bal ctrl-ként szerepelt, de aztán találtam "Keystorke Assigment"-et ahol L betűt rendeltem hozzá, ezt a gombot nem igazán használom játékokban. Így már működik.
Legfeljebb ha olyan játékba futok amiben alapesetben nem működnek az oldalsó gombok, akkor mindegyikhez rendelek egy billentyűt amit nem használok. -
R1200GS
aktív tag
Az egér oldalán lévő középső gombot tudtátok programozni?
Stalkerben, és Crysis 2-ben akartam hozzárendelni valamit, de nem engedte. -
Hege88
csendes tag
Helló!
A memóriájával kapcsolatba szeretnék kérdezni / értetlenkedni.
Olyan gondom van vele hogy mikor megcsinálom a profilt. Azt hogy tudom manuálisan váltani ???Azt látom hogy van auto érzékelés benne de akkor meg korlátozza a profil használatot? Nem tudom hogy értitek-e amit kérdezni akarok.
-
Abrion
senior tag
Nekem is ez a szépség van, és mostanában furcsa tünetet produkál .
Na szóval, klikelek egyet Mouse 1 gombbal és néha kettőnek érzékeli a windows 7, kipróbáltam más gombokkal, de csak kizárólag a Mouse 1 gombnál produkálja ezt.
Kipróbáltam 1 másik egeret is de nála semmi probléma nem volt.Remélem valaki tud segíteni.
-
tommjee
senior tag
Jövőhéten meglesz a G500-as egerem
-
Kal-El
senior tag
Találtam egy cikket neked, hogy mi lehet a baja: [link]
Érdekes.
Ezzel sokat meg lehet spórolni, ha már nincs garija az embernek.Egyébként miért nem gariztatod, ahelyett hogy eladnád? Nem akarsz vele kínlódni, vagy csak nem tetszik? Állítólag 2400Ft-ért a posta elviszi Svájcba és kapsz egy teljesen újat.
-
Én ezelőtt MX518-at használtam több évig, most az öcsém nyüstöli. A legjobb egerem volt, szerintem ezt vedd!
Volt G9x is nálam 2 hónapig, még a G500 előtt, de baromi kényelmetlen..
Ami jobb a G500-ban MX518-hoz képest, az szerintem a felülete, mert nem olyan fényes, csúszós.
-
Kal-El
senior tag
Ez a legundorítóbb dolog, ami létezik. Amikor nem egyértelmű egy hiba.
Tehát még gariba sem tudod elvinni, hogy ez, meg ez van, javítsátok meg, vagy cseréljétek ki.Kár hogy nincs túl sok infó, hogy mennyire megbízható ez az egér hosszabb távon.
Van egy MX1000-esem, ami 6 évet bírt és most erre cserélném, de sokan fikázzák az új egereket. Azt írták, hogy vegyek inkább MX518-ast, mint ezt, vagy G9x-et, mert az MX518 megbízhatóbb és a szenzora is jobb. -
Bő egy éves egerem bal klikkje ma elkezdett szarakodni. 5-ből 1x dupla kattintásnak érzékeli a szimpla kattintást.
Nem hinném, hogy szoftveres hiba lenne, mivel semmi nem változott az elmúlt időben a gépen. Ma azért letöltöttem a legfrissebb drivereket az egérhez, de sajnos a hiba megmaradt.
Majd kipróbálom egy másik gépen is, ha ott is rakoncátlankodik, garanciáztatás lesz belőle. -
törölt tag
-
törölt tag
Helló, nincs valahol, egy részletes timeline grafikon ahol évszámokkal szerepelnek feltüntetve Logitech egerek megjelenési dátumai ?
-
törölt tag
Helló!
A topic-ot két okból nyitottam
Egyfelől ez egy remek egér, és még nincs topicja .
Másfelől kérdésem volna, de mivel nincs topicja nem tudtam máshol feltenni.
Szóval most érezett meg és átolvasva az útmutatót a Flash memóriával kapcsolatban lenne kérdésem. Akárhányszor módosíthatom illetve menthetem az egérbe a profilt, vagy esetleg van valami limit ?
Bocsi, de a Burn felírat miatt rémültem meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest