Új hozzászólás Aktív témák
-
fedex1991
csendes tag
Üdv mindenki! Kérdésem lenne a Logitech G35-el kapcsolatban mégpedig az hogy megéri-e ez a headset az árát vagy inkább ilyen árban van nála már jobb is ami kapható a piacon. A válaszokat előre is köszönöm.
-
kaszaf
aktív tag
Szia!
Alaplap kézikönyvében kell lenni infónak a kivezetésekről. Nekem hátra volt dugva 2.0-ás USB-re és nem recsegett.
A tiamat sokkal jobban szól, de kell hozzá hálókártya lehetőleg dedikált, nem az alaplapi. Nekem xonar ds van. A kettő együtt kiváló. Az én fülemnek szebb a hangzása mint a G35-nek volt.
Nem volt már garis, itt pihen a polcomon, nem volt szívem kidobni.
-
VGYke
addikt
Az USB 2-3 kimenettel megfogtál. Fogalmam sincs. Meg kellene nézni (nekem) hogy a Cooler Master HAF922 ház előlapján milyen csatlakozó van és az alaplapról mi van rádugva... Egyéb iránt, ha nincs USB3-as eszközöm, ezt honnan is lehetne kideríteni?
A razer tiamat 7.1 összehasonlitva a G35-el, mennyivel jobb?
Te milyen gari indokkal cserélted? -
VGYke
addikt
Nos úgy sikerült megoldanom a problémát, hogy uninstall hangkarcsi és G35 driver. Aztán ismét felraktam a hangkarcsi, majd utána a G35 drivert, most jól működik.
Szerintem az volt a baj, hogy a múltban frissítettem a hankároly drivert és az valahogy bekavart a G35 meghajtónak (pl. nem is volt olyan hogy G35 "alapértelmezett lejátszó", most már van).Más kérdés: a 3 év korlátozott garancia hogy értendő?
Ritkán használom a fülest, de ez a 2011-ben írt sercegés probléma a kezdeti füleshez kapott driverrel is és a mostani Logitech Gaming Software LGS_8.50.281_x64 szoftverrel is jelen van, tehát nagy valószínűséggel nem szoftver probléma.
Szerintetek mit tegyek? -
VGYke
addikt
Sziasztok! Rég jártam erre... Lehet, nagyon egyszerű a problémám (pl. win7 beállítás vagy G35 driver beállítás), de hirtelen nem jövök rá.... pedig ez régen "jól" működött, csak régen vettem elő a fülest.
A lényeg: a fülesen win böngésző alatt (pl. Youtube) van hang, játékok, MediaPlayer, MPC-HC alatt nincs, tök süket.
Szerintetek mi a (szoftveres-beállításos) baj? -
Dapro
senior tag
Hi, nekem még mindig olyan próblémám van a (már jó rég óta), hogy amikor bedugom a fülest a laptopba akkor nincs hang, csak akkor lesz hang ha valamilyen windows hangot generálok (pl skypeon nyomok egy backspace gombot amitől pittyeg egyet) ezután egyből minden megjavul.
Olvastam fórumokon és több embernek is van ilyen.
Itt esetleg valakinek hasonló?
Még mindig nem találtam rá megoldást... elég zavaró egy ilyen fülesnél. logitech se tudja a választ. -
M3cK
tag
válasz
Eternitys #325 üzenetére
Ezer hála!
Fél éve keresek hozzá olyan kis oldali műanyag lapot, mert nekem eltört, és házilag csináltam hozzá egyet, de nem tartja tökéletesen, és néha kiesik a fülhallgató része
De amint megérkezik, nem lesz ilyen problémám. Igaz van 1 másik G35-öm is, de azt még nem is bontottam ki, meg nem is akarom még ez tönkre nem megy teljesen : )
-
M3cK
tag
Nézd meg driverben a Térhangzás keverője menüpontban, hogy ott hányason vannak a csatornák, nekem 10-11 esen vannak és tökéletesen szól. Ha így sem megy, akkor hívd fel a supportot, biztosan fognak segíteni, a Logitechnek nagyon jó supportja van. +36 177 74 853, 9:00–18:00-ig lehet őket hívni.
-
kaszaf
aktív tag
Szia!
Ne rakd fel a legújabb drivert, használd a 8.45-öst. A későbbiek nem jók. Mondjuk ettől nem függ a hangerő. Az enyém ezzel a régebbi driverrel kimondottan hangos volt. Razer tiamat 7.1-re cseréltem aminek kb. ugyan olyan a hangereje. Próbáld ki másik gépen is és semmiképp ne dugd 3.0ás USB ajzatba. Csak 1.1 vagy 2.0 esetén működik jól.
-
Eternitys
aktív tag
Mivel ennek saját beépített hangkártyája van, így nehéz megmondani akkor mi okozza. Másik gépben próbáld már? (csak hogy ki lehessen szűrni az is hogy nem-e hibásodott meg). Op rendszer hangerő, lejátszó hangerő maxon? Esetleg ezt olvasd még át: G35 Headset volume.
-
n.gab
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni G35–tél kapcsolatban.
Mennyire kéne ennek hangosnak lennie? Minden fel van tolva max.–ra és szerintem halk.
Előtte Tritton fülesem volt. Ahhoz képest ennek a hangja egyenlő a nullával.
Másnak is ilyen halk? Vagy nálam van valamivel baj?
Vagy szerintetek mi lehet a baj? Az új logitech szoftver van fent.
Volt már több usb–be is dugva ugyan az mindegyikbe a helyzet.
Segítségeket előre is köszönöm! -
Eternitys
aktív tag
...söt ugyan itt a többi alkatrész is megvásárolható a G35-höz, hátha valakinek szüksége lesz rá.
-
Eternitys
aktív tag
Akinél a bőr borítás a füleknél elkezdett hámlani és kifutott a Logitech garancia időből az innen rendelhet új párnákat a G35-höz.
-
Bandi1111
csendes tag
Köszi már megvan
-
Bandi1111
csendes tag
Vettem én is egy G35-öst és az a bajom hogy a programjában szól a hang de játékközben,youtube-on nem
-
jozsef8
aktív tag
Hali!
Van egy Logitech G35 fülesem. Ha mélyebb basszusok jönnek, akkor berezonál a füles bal oldala. Max hangerőn erősen érezhető. Valakinek ilyen probléma? Vagy csak nálam van ez? Köszi! -
BIZ0906
aktív tag
2013.március.20-ai ez új driver eddig meglepően jó sőt még talán jobb is mint a régi nem Gaming driver.
-
Kari1
aktív tag
Ha simán 2.0-ban is recseg vagyis mikor a virtualizáció nincs bekapcsolva, akkor a legegyszerűbben úgy tudod megnézni hogy pl linuxról (ubuntu) bebootolsz és live módban megnézed hogy hogyan szól ha ott is recseg akkor hardveres ha nem akkor vmi szoftveres probléma lesz.
Live linux pedig csak annyi, hogy az ubuntu.hu vagy .com-ról kiírod egy dvd-re az img file-t bebootlosz mintha windows telepítenél de a kezdő képernyőn a try ubuntu-t válaszod akkor a cd-ről fut az oprendszer vagyis nem fog a rendszereden semmit változtatni.
-
Törzsúr
senior tag
Nekem elkezdett recsegni(G35), elég zavaró. Hardveres a gond? Gariztassam?
-
Novver
senior tag
[link]
Frissítsd a C++ Redistributable Package-tÉrtelemszerűen a legfelső kettő közül válogass hogy milyen bites oprendszert futtatsz.
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
Találkoztatok már ezzel a hibával?
Ötlet a megoldására? :S
legfrissebb driver van fent, a wint is párnapja telepítettem újra, szóval nincs rajta sok kacat. Pár napig ment, aztán egyszer csak befagyott. -
SirAlo
aktív tag
Olvastam itt hogy az uj G35 Driverek nem jok semmire, ezt kijavitottak mar vagy meg mindig erdemesebb a regi drivert felrakni ? Tegnap rendeltem a G35-ot es erdekelne
-
Novver
senior tag
Sziasztok. Elhatároztam hosszas tűnődés és utánaolvasás , na megy egy egyszeri kipróbálás után hogy veszek egyet
Végigolvastam az itteni összes kommentet is.
Csak nyugtázás kéne akkor az üzembehelyezés menetéről.
Ha jól vettem ki akkor először a driver (g35_101178_x64 ezt ajánlotta sokatok) aztán bedug, aztán örül (jó esetbenHogy mi a különbség a g35_101178j_x64.exe és a "j" nélküli közt, azt nem sikerült kiderítenem.
Továbbra is elkerülendő a gaming software?
Köszi a válaszokat előre is.
-
-
Kari1
aktív tag
válasz
ricshard444 #300 üzenetére
Sajnos azt nem tudom hogy milyen játékok alatt mivel nem szoktam játszani de pl filmeknél 5.1-el nekem tetszik (bár már lehet hogy megszokás) Viszont a párna mállásával nem kell foglalkozni mivel Logitech cseréli (remélem még mindig), mint ahogy írtam egy régebbi posztban, tehát érdemes olyat venni amin van garancia.
Nekem amúgy ez a kopás kb 20 hónap körül jött elő de akkor gari-val cserélve lett, a mostani megvan 17-18 hónapja de ezen egyelőre nem veszek észre ilyen hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest