- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
attila199207 #50643 üzenetére
A forgalom lehet, hogy nem nagyobb, de annyi ember van egy ilyen adventi vásáron, hogy pusztulat. Egyszer én is voltam, soha többet.
Jól fontold meg!
Amúgy valami hasonlót ajánlanék én is. Egy P+R-t becélozni, autót letenni a parkolóházban, és onnan helyi közlekedés. -
brumi1024
veterán
válasz
attila199207 #50643 üzenetére
Mikorra szeretnétek kiérni? Baleset/irreguláris torlódás nélkül 3 óra alatt simán ki lehet, adventkor sem sokkal nagyobb a forgalom. Csak parkolásra 30-40 EUR nagyon sok. Megálltok a Gasometer Cityben, itt 5 EUR egy nap, 7,6 EUR pedig egy napijegy az ottani BKV-ra, metróval pedig mindent kényelmesen meg tudtok közelíteni. Ez a parkoló pedig pont az U3 vonalán van, könnyen be tudtok innen menni a Mariahilfer Straße-ra/Museumsquartier-ra/esetleg a Schönbrunn-hoz, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged