- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz tboy93 #174660 üzenetére
Nem, azért viszem márkaszervizbe az autót, hogy ha gond van, akkor garanciális ügyintézés legyen, ne a sarki Feri bácsival kelljen pereskedni. Ahogy ebben a konkrét esetben is történt. Sarki Feri bácsi egy ilyen baki után nem fog neked grátisz motort cserélni, meg addig egy ugyanilyen csereautót adni.
Bárki hibázhat, az a nem mindegy, hogyan lehet azt a hibát kezelni, kijavítani.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Ádám16
addikt
válasz tboy93 #174660 üzenetére
A tipikus sarki Feri bácsit el kell felejteni, a minimum, hogy adjon számlát a szerelő a termékekről, amiket használt, cserélt, esetleg rajta a km állást.
Nekem ennyi a nyugalomhoz, hogy ha elcsesz valamit, akkor egy pert könnyen nyerek, ha hasonló hiba fordul elő, és typeC módon viselkedik.Egyébként igazad van. Látatlanban én is sokkal többet látok egy márkaszerviz szaktudásába/precizitásába, de sok helyen olvasom, hogy semmi ilyenről nincs szó, ugyanúgy tudnak gányolni.
rbalint88: A dízelmotort még "elfogadnám", hogy szarakodás van vele, mert én biztosan benzinnel venném azt az autót, a többi viszont meh... Ennyi pénzért ha egy zörgést meghallanék, továbbadnám.
Magnum_: Igazad van, pontosítok: nagyobb az esélyem a nyerésre, de a hercehurca ugyanaz, ha már van egy "pontos" számlám a szervizről.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest