-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
Doki16 #150551 üzenetére
Hm. Tetszik az oszinteseged.
Tesomnak ugyanez van, meg a szin is stimmel. O teljesen oda van erte, nekem nagyon nem tetszett. Kivulrol egyebkent szerintem szep az auto, a SUV ellenere is, de belulrol azok a kopogos muanyagok... Mikor eloszor becsuktam az ajtot nem akartam elhinni, mintha nem lenne benne anyag. V60 teljesen mas kavehaz, en a helyedben beleugranek. -
válasz
Doki16 #150551 üzenetére
Mi lesz a kövi???
(#150552) tboldi: Civicnél se volt sok értelme, akkor vettem észre, hogy fogyott víz, mikor télen nem fűtött az autó hegyről lefelé jövet
(#150554) Saint_ : Pedig engem nagyon elcsábítana az új Plug-in RAV4 azzal a 300 pacival, végre a kinézete is jó lett, belül elviselem, a teljesítmény meg Jeeeee
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Baby design smart sportbabakocsi
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell E5470 Core i3-6100 (hibás)
- SzoftverPremium.hu
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged