-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
válasz
bulikavagyok #323721 üzenetére
Szép otó, sok örömteli km-t hozzá.
-
Emunem
őstag
válasz
Blindmouse_ #323359 üzenetére
sztem akkor volt az, hogy 2-4 nap alatt lett vagy 400+ ház, aztán elegánsan átugrottam.
-
Emunem
őstag
válasz
Blindmouse_ #323338 üzenetére
kicsoda?
Ha lehetne még vennék olyat, amit magam kell betekerjek, nehogymár azt is egy elektromos kütyü tegye meg, és indítsa be a motort....
Váltóból viszont amíg az ízületeim bírják, csak a kézi jöhet szóba!! -
Emunem
őstag
válasz
FeRRaR1 #323242 üzenetére
nálam is volt ilyen, csak korlátolt anyagi keretek között, Szerettem volna a családi autó mellé egy kis bütykölös, élmény autót. Gti golfot, vagy valami olcsóbb japó. 2 év keresgélés után feladtam (alig van már nem kókányolt példány, vagy agyon vannak árazva a jobb állapotúak, ami kb 2018 elött még 2-4k€ lett volna, azok kb 7-8K€ lett) így inkább megvettem a passatot, meg beleköltöttem a kertbe. Neked nagyobb sikert kívánok a projekthez!
-
Emunem
őstag
válasz
bulikavagyok #323003 üzenetére
miért??
(...ja, EU-s szabályok miatt, tényleg...
)
-
Emunem
őstag
válasz
tboldi #322985 üzenetére
hátöö... kb 150 euró. Mondjuk cserébe nem a te időd ment volna el... Ez pont az az összeg, ahol már mérlegelnék. Ha kb bérlésekkel együtt, inkluzíve anyagköltségek/áramköltség kijönne 50 euro környékére, akkor 100 eurós munkadíj spórolása okés. E fölött már inkább családra, magamra költöm azt az időt
-
Emunem
őstag
válasz
Blindmouse_ #322967 üzenetére
írja fent hogy promóció...
-
Emunem
őstag
válasz
ArthurShelby #322874 üzenetére
Osztom , a nyugodt alvás fontosabb, mint a pénz. Pláne, hogy itt privát emberként is felelősségre vonhatnak.
-
-
Emunem
őstag
válasz
Blindmouse_ #322737 üzenetére
majd a görény vagy a nyest.
-
Emunem
őstag
válasz
focvis #322720 üzenetére
abból is a legalja a rossz, akik meg se dolgoztak azért az autóért... Ausztriában felhivatalosan (saját tapasztalat) ha nem loptak meg nagy értékben (pl 5000 € fölött) akkor a nyomozást el se indítják rendesen... Namost ha heti 5k ejurót meg enged a rendszer lopni, akkor ne csodálkozzunk semmin.
Részben én is Erdélyi gyökerekkel rendelkezem, de nem vagyok büszke arra, amit a közép európai aljadék (magyar, román, szlovák, stb...) művel külföldön, ezzel növelve a megvetést a nyugati emberben a tisztességes "keleti" emberek felé. Azokat amúgy sem érdekli minek milyen következménye van (ha nyugaton vagy börtönben, jobban jársz, mint egy horvát nyaralással all inklusive... ott te fizetsz mindent, itt még pszichológus is jár hozzád, ha olyanod van) mi meg néha ennek isszuk meg a levét.
-
Emunem
őstag
válasz
kisza25 #322709 üzenetére
én anno a régi passat-omon vettem észre (b5.5), hogy a shell dízel nagyon kormolós volt. Lukoil ok, Mol jó volt, de omv-vel alig kormolt. (sima, nem racing) Fogyasztást nem figyeltem. Mostanában ha tehetem inkább nem kockáztatok, és omv / mol párossal szoktam megoldani M.o.-n belül.
Szerelőm azt mondta régebben, hogy a shell régebbi dízeleknek jó, vagy csak a benzinje jó. Most kopasz is reklámozza, hogy új formulával van, nem tudom mennyi igaz ebből. (dízel) -
Emunem
őstag
válasz
norbert1998 #322494 üzenetére
Csak nehogy utána meg pont azok kattogjanak pár ezres után. (Vagy addigra eladod?
)
-
Emunem
őstag
válasz
tboldi #322392 üzenetére
Nekünk volt nagy dobozos autó (Fiat Ducato, Opel Vivaro, Merci Vito, stb...), de azokkal max apum ment, én csak vontattam. (Story alert: 1 hónapos jogsival egy csurira megpakolt Ducatot kellett kb 100 km-t éjfél környékén elvontatni, sikeresen. Vater azt hitte, hogy kb az út elején valahol elpattan a kötél, vagy valami, de végig szépen vittem a culát. A szörnyeteg azóta is ott rohad valami roncs telepen. 2.5-ös dízel.. brrr) Golf 3 kombi, 1.8 szívó benzín, Golf 4 1.6 16V benzines, meg Ford Mondeo-val szocializálódtam. (Kicsit Lancer meg Seat Inca vonalon is megfordultam.)
Kicsit doppingolt képek (Saját szerkesztés, pl: golf alapkép), amik a tervezett állapotot hivatottak megmutatni, de végül eladás miatt sosem lett elérve. -
Emunem
őstag
válasz
Blindmouse_ #322388 üzenetére
-
Emunem
őstag
válasz
szebe #321078 üzenetére
hidd el, 3 hétig megy a fejvakarás, utána főzöl saját kútfőből is, fejben össze fog állni, hogy minek milyen íze van, mivel pászol. Én néha olyan vacsorát csinálok hűtőben/kamrában levő maradékokból, hogy asszony csak les, 5* recept nincs olyan finom.
azon idegeskedek, hogy miért nem írtam le, miközben csináltam. Csak hát az alkotás hevében nincs idő mindenre... Képeket szoktam lőni, az gyorsabb, a többi marad a fantázia dolga.
-
Emunem
őstag
válasz
MunezXBK #321031 üzenetére
miért, nincs jogsid?
én is beálltam / kiálltam nem egyszer. Múltkor egy lexussal, mert hölgyemény amikor beállt 2 autónyi hely volt, kiállni a 50cm elöl, 50cm hátul márt fatal error volt. + nekem is kellett a hely, és 5 perc bénázás után megkérdeztem, hogy segítsek-e navigálni, mire ö idegesen kiszállt az autóból, és mutatta, hogy üljek be. -
Emunem
őstag
válasz
MunezXBK #320955 üzenetére
Na hasonló dolgok miatt itt még nem jártam meg, pedig hosszú nevű helyen lakom, nem szóltak a rövidítésért. (Ideiglenes rendszám ismerősé volt, km-t se írtam be jól , jó helyre állítólag, osztrák rendőr segített jól kitölteni
) Szerencsém volt valszeg. Igaz, eddig még csak 2x használtam ideiglenes rendszámot.
-
Emunem
őstag
görbe tükör volt.
De igen, szomorú, mondjuk ha te hibázol egy betűt, vagy számot, akkor ugrik a vizsga, megy a bünti, meghurcolnak, meg miegymás... Volt erről a kopasznak videója, nagy herce-hurcák vannak, ha te hibázol valamit egész apró dologban. (Vezetési napló, P rendszámmal + alvázszám rulez) -
Emunem
őstag
-
Emunem
őstag
válasz
Atomgeszi #320521 üzenetére
az a baj, hogy pont olyankor nincs ott rendőr, amikor kellene. Én egy évben max 1-2 csinálok hülyeséget, és pont akkor van ott egy fakabát, más meg záróvonal, piros lámpa, tökömtudja miket csinálnak, aztán sehol semmi.
Egyszer megkaptam, amikor szóltam tagnak, hogy piroson ment át előttem, majdnem elvitte a céges autó orrát, erre az volt a válasza, hogy "Schöne Farbe!" (Szép szín!)
Ilyenkor sírni tudnék, hogy mennyi életképtelen ember van az utakon...
-
Emunem
őstag
válasz
Blindmouse_ #320511 üzenetére
meg megtanulják azt, hogy telefont csak piros lámpánál lehet nyomkodni, úgyis az a törzsanyag...
-
Emunem
őstag
válasz
szabonagyur #320510 üzenetére
azt értettem, no para, csak úgy jólesett otthagyni azt a sok karaktert.
-
-
Emunem
őstag
válasz
szabonagyur #320399 üzenetére
kérdés az, hogy vajon ha hobby, akkor miért ne szórakozzunk ezzel a szabad idönkben? A Vag csoportban szinte bármelyiknél a kürt cseréje nagyon anyázós munka, de én akkor is élvezem, mert még az újabbaknál se kell hozzá kompjúter, hogy kicseréld.
-
Emunem
őstag
válasz
Blindmouse_ #320398 üzenetére
sokminden változott azóta, pl égöt sem kell tudj cserélni, én időmben még kötelező volt a pót égő szett is... Konkrétan nem tudom, hogy néz ki most egy vizsga, de az árához képest (nekem 110e ft volt) sok esetben boyracer-eket, vagy agyatlan npc-ket termel...
-
Emunem
őstag
-
Emunem
őstag
válasz
Vismajor01 #320131 üzenetére
Erre mire kell egy AMG tank? Van a mercinek kisebb autója is… sose fogom megérteni.
-
Emunem
őstag
válasz
stickermajom #319715 üzenetére
Én is igy vettem az autót, kijött velem a határba a tulaj, addig legalább bemelegedett az autó. (Fehér touran)
-
Emunem
őstag
Szüleimnek is volt egy Opel Kadett, na arra is rá illet a mondás: Opel sose kop el, … csak meghibásodik. (Ezt már mi mondtuk hozzá, mert az is többet volt szerelőnél, mint otthon, és mindig valami kicsi biz-basszal, ami miatt pont zavaró volt a vele való közlekedés. Nem is maradt sokáig, lett egy összkerekes lancer helyette (1994 kombi, baromi szép volt, nem cicomás, tűz piros)
-
Emunem
őstag
válasz
norbert1998 #318192 üzenetére
-
Emunem
őstag
válasz
norbert1998 #318135 üzenetére
még mindig áll a kérdés, hogy mivel mentél? Kajak nem követtem a dolgokat.
-
Emunem
őstag
válasz
Blindmouse_ #317896 üzenetére
mert nem értékeled a race dolgokat, kb 20LE darabja...
-
Emunem
őstag
válasz
ArthurShelby #317866 üzenetére
erre nekem van egy rámpám, párban
teszi a dolgát, pont elég hely van alatta, és nem félek, hogy elcsúszik.
-
Emunem
őstag
válasz
ArthurShelby #317849 üzenetére
de csak a dupla tengelyesnél mükszik nem
-
Emunem
őstag
válasz
Blindmouse_ #317845 üzenetére
mikor, és hol? (értem a célzást
) Mit hozzak még?
-
Emunem
őstag
válasz
norbert1998 #317838 üzenetére
mivel?
-
Emunem
őstag
válasz
stickermajom #317471 üzenetére
nem lehet, hogy valaki elvitte?
-
-
Emunem
őstag
válasz
Blindmouse_ #317297 üzenetére
.... 2 hete lejárt pepsi.
-
Emunem
őstag
válasz
ArthurShelby #317275 üzenetére
de, mondjuk ha a hírekbe kerülsz, azzal lehet vagizni. Vagy régebben whistlindiesel hajtott be autóval a podcast-re...a stúdióba, ami egy teraszon volt (?) embere válogatja mit hol miként használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nők, nőügyek (18+)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- 2025 - A nyár összes videojátékos eseménye
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest