Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
1) sikerült mobil cpu-t találni?
...
2) amit te olcsóbbnak titulálsz, az a TDP alapján számolt villany költség, amiről tudjuk, hogy valószínűleg teljesen vals, mert
---a) mindkét gyártó hazudik a tdp-ről
---b) nem 100%-on használod folyamatosan a procit
3) hiába van rá hosszabb garancia, hogyha nincs raktáron nekik mert annyit kell cserélniük
4) és ez mind még mindig nem változtat ez a cég helyzeténde amúgy köszi, én is ismerem a passmark-ot
(sose értettem miért jó fanboy-nak lenni, dehát van akinek bejön
🤷♂️ )
-
nuke7
veterán
kb. három éve ilyen setuppal tolom a REBAR miatt és bejövős, plusz ugye adott áron több VRAM-ot kapok ami meg a lokális modellek esetében jön jól
#50 choosen : jól látod, az intel gyakorlatilag csődben van, kb. arról beszélgetnek, hogy kik és melyik részeiket veszik majd meg...
Az új core mobil cpu-ik akkora lemaradásban vannak hatékonyság és teljesítmény tekintetében az AMD és az Apple mögött hogy nem valószínű, hogy egyhamar újra versenyben lesznek...
#65 csakdzsó : szerintem amelyiket olcsóbban meg tudod venni, de jövőtállóság szempontjából én AMD-t vennék -
nuke7
veterán
a 7900XT-n nem 20GB ram van..?
(annak nehezen lehet az utódja 16GB rammal valami, nem fér bele az előző modell ami a 7900XT VRAM-ba belefért akkor aztán senki nem fogja lecserélni)
#14 HantekDSO : maximálisan egyetértek
#15 Viktor77 : Bármelyik nagyobb lokális distilled model..?
ezeket a kártyákat már nem gaming szemüveggel kell nézni, az a piac töredéke lett...
-
nuke7
veterán
válasz
Trailblazer #3 üzenetére
nyilván, azért lesz prohardveres tesztgépben is AM5 9xxx CPU
(és az intel értéke ezért van a padló alatt...)
-
nuke7
veterán
2025-ben inteles gépet ajánlani... értem, hogy reklám meg minden, de közben meg azért mégiscsak szakmai lap valahol... vagy nem..?
(az 5070 12GB rammal meg szerintem említésre se méltó, nemhogy ilyen árakon...
)
Nyilván az is gáz, hogy még mindig nincs a 7900 XT-nek útódja, dehát mit lehet tenni... :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ezen a hétvégén egy asztali gépen túl mindenféle komponenseket és perifériákat veszünk szemügyre.
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest