- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- VR topik
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
keratom
tag
No itt van végre. Letölthető az 1.1 35 dolcsiért (MUHAHA)
-
keratom
tag
1.02 patch feltelepítése után már próbáltad?
Ez nagyon zsír kis cuccnak néz ki. Kár lenne, ha pont ezzel a zsír kis játékkal nem működne együtt. Egyébként lehet, hogy az 1.02-vel sem műxik, mert ez nagyon új cucc. Lehet, hogy újabb mint a patch, így aztán nem is lehet benne, de azért megpróbálni érdemes hátha. -
keratom
tag
Én is arra gondoltam, hogy procicsere + RAM bővítés oldhatná meg a Lock-on problémámat. 9600XT-ről váltottam 6600GT-re, és korántsem tapasztaltam akkora változást a játékban mint amekkorát a két kártya teljesítménye közötti különbség indokolt volna. Játék közben mérve a GPU hőfokát, azt látom, hogy a játék alig melegíti fel, a játék mégis szaggat, tehát itt nem a videokártya a gyenge pont.
-
keratom
tag
Fel is dobtam gyorsan a gépre. A kinézetében túl sok különbséget nem látok (a lock-on alapból is gyönyörűszép szerintem), de mintha történt volna egy kis grafikai optimalizáció. Igaz még csak a Szu-25-öt próbáltam ki, de a városok fölötti mélyrepüléseknél, mintha nem annyira szaggatna mint előtte. Konkrét FPS értékeket sajna nem tudok, mert ebben nem működik a ctrl+backspace.
-
keratom
tag
Hahó valaki!!!!
Ez a 2cd-s addon, amivel kezdődött ez a tocsik, az megjelent már? Letölthető valahonnan? Vagy melyik oldalon lehet erről egyáltalán többet megtudni?
Kevés játék van amivel éveken át képes vagyok játszani, de a lock-on ezek közé tartozik, hála a nagyon pirx grafikának, meg a pályaszerkesztőnek. Az egy kicsit zavar, hogy sorban veszem a videokártyákat, hogy emberi sebességgel fusson a játék, és még mindig nem az igazi. Sok jármű, repgép a földön+város+alacsony felhőzet=12-16FPS
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest