Hirdetés
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
ZolaMan #14378 üzenetére
Eddig ok, de érdekes, hogy a 8k-s TC-vel is egy gb körül terhel. Amúgy szerintem itt nagyon GPU freki-függő a dolog, mert megnéztem az általatok beküldött eredményeket, amiket korábban kértem és amiből úgy volt, hogy csinálok egy táblázatot, de aztán admin szinten ez el lett kaszálva - és ott tisztán látszik, hogyan skálázódik a rendszer. Alapfeszen majdnem minden normálisabb 280X/7970 elmegy 1070/1500-ig, és ott már hozza a jó értékeket. 1030 körül gyakorlatilag még nem nagyon történik semmi sem. 1070 felett már kell neki a plusz fesz. De ugye, ott már erősen melegedne, így nekem az nem cél. Ha ma lesz időm, belövöm 1070/1500-ra 1.1V-al. Megnézem, mi a szitu hash terén és a fogyiban.
Beállt 1.42 Mh-re és abszolút nulla a reject eddig ami meglepő..
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nintendo Switch
- Opel topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Artisan - FX Zero - XSOFT - XL - Daidai Orange egérpad
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest