- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
nekem az kicsit ágyúval verébre (otthoni hálózatból nem szívesen engedném ki csak a remote miatt). közben amúgy megtaláltam amit kerestem: [Remote Touchpad]
-
Sweet Lou 6
addikt
Sziasztok,
Androidra telepíthető Remote desktop programot keresek Fedora 33-ra. Unified Remote-ot próbáltam, de sikeres csatlakozás esetén sem működik (szerintem a Wayland miatt, logokban legalábbis semmi konkrét nem látszik).
Illetve próbáltam még ezt: [link] De ennél meg a szerver nem települ az alábbi hibaüzenet miatt:running setup.py install for linux-remote ... error
ERROR: Command errored out with exit status 1:
command: /usr/bin/python3 -u -c 'import sys, setuptools, tokenize; sys.argv[0] = '"'"'/tmp/pip-req-build-tsgc5039/setup.py'"'"'; __file__='"'"'/tmp/pip-req-build-tsgc5039/setup.py'"'"';f=getattr(tokenize, '"'"'open'"'"', open)(__file__);code=f.read().replace('"'"'\r\n'"'"', '"'"'\n'"'"');f.close();exec(compile(code, __file__, '"'"'exec'"'"'))' install --record /tmp/pip-record-er2o9gxu/install-record.txt --single-version-externally-managed --user --prefix= --compile --install-headers /home/sweetlou6/.local/include/python3.9/linux-remote
cwd: /tmp/pip-req-build-tsgc5039/
Complete output (6 lines):
usage: setup.py [global_opts] cmd1 [cmd1_opts] [cmd2 [cmd2_opts] ...]
or: setup.py --help [cmd1 cmd2 ...]
or: setup.py --help-commands
or: setup.py cmd --help
error: option --single-version-externally-managed not recognized
----------------------------------------
ERROR: Command errored out with exit status 1: /usr/bin/python3 -u -c 'import sys, setuptools, tokenize; sys.argv[0] = '"'"'/tmp/pip-req-build-tsgc5039/setup.py'"'"'; __file__='"'"'/tmp/pip-req-build-tsgc5039/setup.py'"'"';f=getattr(tokenize, '"'"'open'"'"', open)(__file__);code=f.read().replace('"'"'\r\n'"'"', '"'"'\n'"'"');f.close();exec(compile(code, __file__, '"'"'exec'"'"'))' install --record /tmp/pip-record-er2o9gxu/install-record.txt --single-version-externally-managed --user --prefix= --compile --install-headers /home/sweetlou6/.local/include/python3.9/linux-remote Check the logs for full command output.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- Xbox Series X|S
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest