Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Megkérdeztem a fórumtársat, nála simán települt rá az akkori 5.x-es, amit később frissített 5.y-ra. De megemlítette, hogy nála 1.20-as bios van fent. Nálam is az volt, ez is stimmelt - de ha már, rápróbáltam a biosra is, ugyanis van egy újabb verzió. Frissítettem a biost, az SSD-n még fent lévő, de eddig nem bootoló 6.0.24-es OMV ugyan most is kiírta az nv_tco watchdog hibaüzenetet, de most nem állt itt meg, ment tovább és bebootolt
-
.mf
veterán
Találtam most az előbb a ph-s OMV topikban is egy tavalyi bejegyzést, hogy valaki erre a lapra telepítette, írtam neki, hátha még aktív a fórumon... 2020-ban jelent meg az 5-ös, tehát tavaly már valószínűleg ezzel telepíthette.
Hivatalos oldalon sajnos már csak az új 6.0.24 és az "old stable" 5.6.13 van fent, ezeket már próbáltam; 4-esre gyorsan rákeresve nem találtam megbízhatónak tűnő oldalon.Közben megint megpróbáltam telepíteni a 6-ost, most egy másik lemezre, másik kábellel és SATA-porton; de ugyanaz a hibaüzenet. Megpróbálom még egyszer utoljára az 5-öst is, ha most se megy, akkor megy vissza az Ubuntu 20 LTS, az legalább működik, és akkor megpróbálom azt az OS-re telepítős módszert, amit írtál.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- ASUS routerek
- Terraria
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest