- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- OLED TV topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Pont ezt írtad le Ubuntu esetén a Viberrel kapcsolatban...
"itt pont erről volt szó, nem az összes linuxra készítették el, hanem Ubuntura, amin viszont már a telepítés sem sikerült az előző verziónál, mert régi függőség volt benne, ami már nincs. és közben nem is javítják, meg lehet várni a következő kiadást, ami aztán remélhetőleg jó lesz. "
Szerintem arról megint csak nem az alkalmazás készítője tehet, hogy frissült az Ubuntu az ő kiadásuk óta. Írták, hogy követik az Ubuntu verziókat?
"igen, ez így is van, de pont ez az egyik baja is egyben, mert a közösség jóindulatán, idején, akaratán múlik, hogy egy-egy programmal mennyire, milyen gyorsan, illetve egyaltalán foglalkoznak-e. egy ritkábban használt program esetén legjobban igaz ez, és akkor ott állsz, hogy telepítenéd, de sehol semmi több hónapig, vagy tovább, miközben honlapról meg tölthető más linuxoxra."
Olyan, hogy hónapokig ott várok, velem még soha nem fordult elő. Olyan, hogy éppen nem fordult le és én nyúltam bele a PKGBUILD-ba, az már igen, de nyilván ez nem várható el mindenkitől. Mondjuk ennél az Ubuntu által alkalmazott "megoldás" sokkal rosszabb:
"Az ubuntu szokftverközpontban meg benne volt, amíg működött, aztán kivették, amikor már nem. Azért meg csak ne tartsanak benne egy régi elavult függőséget, mert egy alkalmazás még ott tart."
Holott nyugodtan javíthatták volna ők a függőségeket, ha már saját tárolóba tették, ehelyett egyszerűen dobták...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest