- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lenovo B575e – belépő üzleti notebook AMD E szériás APU-val
- Autós kamerák
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Projektor topic
- Dell asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #411 üzenetére
"Pl. mikor a Win8 behozta a metro(szexuális), később modernnek átnevezett felületet, akkor mit tudtál csinálni ha az neked nem tetszett? Maximum külső, jellemzően fizetős programmal hekkelni, vagy kihagyni az egész OS-t de akkor meg az egyéb újdonságokat is buktad..."
Tisztán a tényszerűség kedvéért:
Amint kijött a Windows 8, tettem fel a Classic Shellt. Ingyenes és működik. Rühellem a csempéket és soha nem használtam őket Win8-10-11 alatt, de ha valamiért kellenének, csak annyi a dolgom, hogy Shifttel nyomom meg a Start gombot.
De ettől függetlenül agyrém (bár tudom az okát), hogy a Windows alatt a MS diktálja a megjelenést és nem telepíthetek alternatív felületet, ablakkezelőt.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Lenovo B575e – belépő üzleti notebook AMD E szériás APU-val
- Autós kamerák
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged