Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- IFA 2025: belevaló projektorokkal tripláz az Acer
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
m165le3
tag
Igen, nálam is ez a helyzet, az integrált HD4400 -al használom a mintet pedig van nVidia vezérlő is a notiban.
Addig nem is tudtam linuxal használni a notit, amíg nem találtam meg ezt az egyszerű megoldást.
Csak azt nem értem, hogy egy ilyen komoly distro, mint a Linux Mint miért nem így állítja be telepítéskor
a rendszert. pedig tudja hogy milyen vezérlő van a gépben.Ha kapásból így telepűlt volna évekkel előbb kukáztam volna a windows -t.
-
m165le3
tag
Ha Intel videó vezérlőd van, ezt megcsinálod, és tökéletes lesz a görgetés, és a videó lejátszás.
Létrehozni az alábbi fájlt (+ ha kell a könyvtárt is) ezzel a tartalommal rendszergazdaként.
File: /etc/X11/xorg.conf.d/20-intel.conf
Tartalma:
Section "Device"
Identifier "Intel Graphics"
Driver "intel"
Option "TearFree" "true"
Option "AccelMethod" "sna"
Option "DRI" "3"
EndSectionMás gyártmányú kártyához is vannak ilyen beállító file -ok, én csak ezt kutattam fel, mert nekem intel kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest