Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fali konzol lapos tévékhez
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
Jó kérdés. Fiatalabb nő, szerintem 90% telefon nyomkodás, 10% laptop, amin néha koreai sorozatokat néz. Talán nem élet-halál kérdése. Az előbb kipróbáltam, 720p-s youtube videót is még lejátszott úgy teljes képernyőn, hogy nem dobott el frame-eket. A 720p 60Hz az már akadozott. Türelmes embernek még jó lehet.

-
Csupingo
veterán
Az a kevés régi tudásom is megkopott, ezért elég bizonytalan voltam. Inkább olvasgattam közben, ott meg ilyen régi programok jöttem szembe.
De amúgy mindegyik működött elsőre hibátlanul. Legközelebb akkor majd kérdezek, köszi! Én is régóta szemezek linux-szal, csak nehezem veszem rá magam, de szerintem a közeljövőben telepítek egyet magamnak is. -
Csupingo
veterán
Ha jól látom, gyárilag egymagos celeron 560 volt a gépben, de szerintem ezt cserélhették, mert az oprendszer core2duo t5450-et ír. Egy nem hozzáértő női kollégának lesz, kicsit nyersebb linuxtól már megijedne szerintem. Én nem szeretnék többet szenvedni ezzel, de egy ssd-vel és több memóriával biztos lenne olyan linux, ami repülne rajt.
Azért használtam az Unetbootin-t, mert én 25 éve láttam utoljára linuxot, ezért inkább leírásokat követtem, gondolom az meg kicsit régi volt.
Amúgy simán, egyszerűen csinált egy bootolható pen-t, nem volt vele gond. -
Csupingo
veterán
Sziasztok!
Csak kezdőknek, érdeklődőknek egy kis tapasztalat. Sikerült új mint cinnamon-t telepíteni egy kb. 18 éves, 2 magos, 2 GB rammal rendelkező hdd-s laptopra. Unetbootin-t használtam a pen-hez és mivel csak legacy bios van ezen a gépen, ezért követnem kellett ezt a leírást is, mert nélküle telepítés után nem tudott boot-olni a gép. Jót akartam a tulajnak, hogy talán ez a linux szépen fog futni, de sajnos használhatatlanul lassú. Valakinek van tapasztalata, hogy ilyen gyenge gépnél egy xfce, vagy mate határozottan gyorsabb lenne, vagy kár próbálkozni? Amúgy egy win 7 egész használható rajt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gyúrósok ide!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Lexus, Toyota topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Android szakmai topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest