Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
Frawly
üzenetére
Már elő is jött a régi mumusom, lecsukott állapotból visszajövet jelszót kér, utána tök fekete képernyő. Kaptam is erre korábban egy tippet, azt hiszem profil törlés vagy valami hasonló, de az sem oldotta meg.
2 GB-ra sikerült turbóznom, lásd logout-os írásaim között. De ez még így is harmatgyenge állapot.
Chromium-ot próbálgattam, de azzal sem az igazi. És akkor szó se volt se multitaskinról, se több tab megnyitásáról. Csak sima YouTube, visszavett quality-val.
Szerintem így marad offline videós gép (az viszont tökéletesen megy), esetleg Linux-os tanulgatós gép. -
Nimrod
addikt
Ismét nekifutottam régi netbookon, Linux Mint 19.3 XFCE. Ha jól látom ez az utolsó verzió 32 bites gépre. Proci Intel Atom N270
-
Nimrod
addikt
Régi vasra (netbook) Xfce-vel raktam fel. Rosszul döntöttem és valamelyik másik GUI-t kellett volna választanom?

Néha sleep-ből nem tud login képernyőt adni, sötét marad és csak restart segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mini-ITX
- Opel topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Gyúrósok ide!
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen NAS-t vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon