Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED monitor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Rollee
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Azt elfelejtettem, bocsi.
Szóval a böngésző megnyitásánál (amit mindig használok),frissítésnél(az is szinte naponta van).
Mezei felhasználó vagyok, elegem lett a microsoft windows-ból.
Gondoltam kipróbálom ezt, de ha nekem mindig, napi szinten többször jelszót kell beírnom, akkor keresek valami mást. Ez szerintem nagyon nem felhasználó barát!
-
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam próbából a legújabb verziót 18.3 Sylvia 64bit.
Az állandó jelszó beirtogatás már most meguntam. Próbáltam megkeresni a beállítások között, de sehol nem találom a kikapcsolást. Bejelentkezéskor nem kér, de szinte minden máshoz kér.Ki lehet ezt valahogyan kapcsolni?
Csak én használom a laptopomat.Rollee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon