- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
Mtbsrác
üzenetére
Ugyan ez volt a bajom nekem is. Amíg WIN7 alól készítettem rá boot-olható MINT-et addig semmi gondom nem volt vele, de MINT alól ugyan ez írásvédetté tette. Feltelepítettem pár particionáló programot a gépre és csak nem akart jó lenni. Aztán kipróbáltam úgy, hogy Double Commander program használatával másolok rá ami sikerre vezetett, innentől eltűnt az írásvédelem a pendrive-ról.
-
King Unique
titán
válasz
Mtbsrác
üzenetére
Linuxnál mondjuk így. Attól viszont még normál esetben nem lesz írásvédett egy pendrive, mert egy OS telepítője ki lett rá írva. Az írásvédett állapot, pláne ha tartós és a szokásos módszerekkel nem lehet megszüntetni, az ilyeneknél akár a tönkremenetel jele is lehet...
-
Sonja
nagyúr
válasz
Mtbsrác
üzenetére
Elsőnek ments le mindent, ami kell róla. Utána a gparted-et indítsd el, válaszd ki a pendrive-ot oldalt (/dev/sdX), majd töröld a partíciót. Utána Eszköz -> partíciós tábla létrehozása, és hozz létre rajta egy msdos partíciót. Elvileg utána már jónak kell lennie az eszköznek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Navy Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.12.10. garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon