- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Intel találgatós topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
0xmilan #9536 üzenetére
Édes istenem, még hogy nincs értelme a legújabb verzióra update-elni. De örülök, hogy nem használok többé ilyen baromságokat, nem kell tűkön ülni, mire megjelenik egy új kiadás, és lesznek olyan jók, hogy frissíthetek végre, mire a mindenható is úgy akarja. Arch alatt csak benyomom neki a sudo pacman -Syu parancsot és a legújabb csomagverziókon vagyok, nem kell várakozni, mire elérhetőek a frissítések, meg nem kell azt nézegetni, hogy mi meddig támogatott. Szóval az Arch LTS, olyan long support van, amíg ki nem adod az újabb pacman -Syu-t, ez néha csak pár óra
Ubisokon is szoktam röhögni, hogy új disztrónál még ilyen partikat is tartanak, amin az új kiadást ünneplik
Meg az Arch abban is le van maradva, hogy nincsenek ilyen frankó női és állatos kódnevei, nem tudnak ezek semmit, se kódnév, se verziószám, se partizás. Csak friss verziók. Meg néha szopás
Ha kernel, system, stb. upstreamben elqrnak valamit a fejlesztők, de ez nem az Arch sara szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- Motoros topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest