- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
0xmilan #9536 üzenetére
Édes istenem, még hogy nincs értelme a legújabb verzióra update-elni. De örülök, hogy nem használok többé ilyen baromságokat, nem kell tűkön ülni, mire megjelenik egy új kiadás, és lesznek olyan jók, hogy frissíthetek végre, mire a mindenható is úgy akarja. Arch alatt csak benyomom neki a sudo pacman -Syu parancsot és a legújabb csomagverziókon vagyok, nem kell várakozni, mire elérhetőek a frissítések, meg nem kell azt nézegetni, hogy mi meddig támogatott. Szóval az Arch LTS, olyan long support van, amíg ki nem adod az újabb pacman -Syu-t, ez néha csak pár óra
Ubisokon is szoktam röhögni, hogy új disztrónál még ilyen partikat is tartanak, amin az új kiadást ünneplik
Meg az Arch abban is le van maradva, hogy nincsenek ilyen frankó női és állatos kódnevei, nem tudnak ezek semmit, se kódnév, se verziószám, se partizás. Csak friss verziók. Meg néha szopás
Ha kernel, system, stb. upstreamben elqrnak valamit a fejlesztők, de ez nem az Arch sara szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest