Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
paizinho
tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ, segítséget.
Szerintem félreérted a felhasználókat, normál telepítést csináltam. A telepítéskor egy db felhasználót adtam meg, mást nem is enged telepítés során a felületen. Ez a felhasználó azonban nem normál (Mint=Szabványos), hanem Rendszergazda fióktipusú, ez a csoport a Mint-ben is létezik. Ezeket a megnevezéseket a Felhasználók és csoportok ablakban olvastam és nem a Windows-ból hoztam át. Nem én tehetek róla, ha mindkét rendszerben ugyanazt a megnevezést használják.
Indíttatás : nem használok teljes jogú felhasználót napi feladatokra.
A Frissítéskezelő működik, tükröket tudok cserélni, PPA-t már adtam is hozzá.
Az inxi -F beillesztésére a programkódot lehetőséget használtam, nekem nem lett olyan színes mint a Tiéd. Szerinted mit csinálok másképp, mint Te?Légy szíves a Mesa 17 telepítéséhez javasolj egy oldalt, én ezt találtam.
A VGA vibráláson kívül nem tapasztaltam más problémát. Mit gondolsz milyen feladatoknál lehet jelentősége a Cinnamon / XFCE különbségnek.
Segítségedet előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- Crimson Desert
- Villanyszerelés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon