Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Csak ahhoz kell Win is
, ami nem biztos, hogy van a kérdezőnek, nameg Win alóli frissítésnek mindig van némi kockázata, a sok futó processz, driver és védett mód miatt, dos/bios alól valós módban csak az áramszünet miatt lehet max aggódni. Persze én is csináltam már Win alól, de a jó öreg Dosos/bios módszert jobban szeretem, gyorsabb mint megvárni míg feláll a Win, meg biztonságérzetem is jobb. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ami nem biztos, hogy van a kérdezőnek, nameg Win alóli frissítésnek mindig van némi kockázata, a sok futó processz, driver és védett mód miatt, dos/bios alól valós módban csak az áramszünet miatt lehet max aggódni. Persze én is csináltam már Win alól, de a jó öreg Dosos/bios módszert jobban szeretem, gyorsabb mint megvárni míg feláll a Win, meg biztonságérzetem is jobb. 
Rowon