- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak ugye,kicsit furán lett telepítve anno a xubi,most le kellene gyagyulni,de azon a partíción van a grub... boot jelző áthelyezés nem elég neki?
boot flag itt szerintem nem számít, a Mint telepítéskor átírta a GRUB-ot, így az előtte telepített disztrót le lehet törölni ilyenkor. Azt írod, partíción van a GRUB. Ha ez így van, akkor törlés előtt mindenképp telepítsd a meghajtóra, de inkább mindenképp csináld ezt meg, az a biztos:
terminalba:
sudo grub-install /dev/sda
ha az sda-n van a disztró, márpedig ott vanezzel a paranccsal egyértelműen a Mint beállításaival az sda-ra kerül a GRUB, minden más oprendszert törölni lehet és a GRUB megmarad!
sda2 az külön a Mint /home-ja?
(#7029) Normi™
Anno én vagy 4 tucat disztrót kipróbáltam Mint mellett, akármennyire is bejöttek ezek, mindig egyszer csak azt vettem észre, hogy visszatértem a Mint Cinnamonra. Valami csak van benne, nekem eddig mindig tökéletesen működött. Másik kedvencem a Debian, mert az rendesen megdolgoztatott már párszor, tanulni azon lehet rendesen, ha totál nulla vagy az informatikához és a Linuxhoz. Mint-et csak használni lehet.
Foose szakit is azért győzködtem kicsit erőszakosan, mert láttam, hogy ha másokra hallgat, akkor nem fogja meg a Mint, live-ból megnézve nem tapasztalja a pozitívumait.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Subaru topik
- Konteó topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest