- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- ASUS notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler #6909 üzenetére
Köszi, azt a linkelt ablakot már láttam valahol.
(értsd, nem most látok először Mint-et)
Nem annyira akarom frissíteni, csak annyiszor olvastam megrovó említéseket a Mint frissítési metodikájáról vs Ubuntu, hogy tudni akartam, mire érdemes most 18-on frissíteni, 4.4-nél feljebb semmiképp nem akartam. Jessie is jól elvan a 3.16.x kernellel. Mint is mindig működött megfelelően, de néha nem árt, ha tanulok is valamit, mostanában nincs időm olvasgatni a Mint saját blogját.
Kernelt főleg nem hajhászok, inkább azt mondanám, hogy nem is érdekelt eddig nagyon, mi van fenn, nekem a Mint frissítési metodikájával se volt bajom eddig. Elég sokan használják a disztrót kezdők is, haladók is, annyira rossz nem lehet, hogy ezt választották a Mintesek. Arra is kockázatot mondanak, ha frissítek, arra is, ha nem.
Eddig hajlamos voltam elfogadni a fejlesztők módszereit, valami oka csak van, hogy viszonylag jó helyet foglal el a Mint a DW tabellán, ha nem is első...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vatera, Teszvesz topic
- Milyen házat vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Vicces képek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest