- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Projektor topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gigabyte alaplap topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
Kösz az érdeklődést
.
Na, hát mégsem olyan egyszerű a dolog
.
Kipróbáltam azt, amit azon az oldalon leírtak, amit adtál. De nem sikerült. Hétfő este meg már többre nem volt időm.
Tegnap este is nekifutottam, mindent legyalultam, legyen csak Linux Mint akkor. Szépen felrakta, de ugyanúgy nem ment. Próbáltam OpenSuse-t is, mert az mindig be tudja rakni rendesen a GRUB-ot ahova és ahogyan kell, de ott is ugyanez a hiba volt.
Oké, akkor legyen csak WinXP, de egy bebootolást megvárok. Itt is ugyanaz: villog a kurzor...
Na, gondoltam, hogy itt már más lehet a gond, mert ez nagyon nem jó.
Arra jutottam, hogy mivel a vinyó egy PCI-os SATA-vezérlőn van, lehet, hogy az ősrégi alaplapom ősrégi BIOSa nem tudja átadni vagy a kártya nem képes átvenni a rendszerindítást.
Ha lesz ma este időm, akkor vagy ezt a vinyót, vagy egy másikat rákötöm közvetlenül az alaplapi SATA-vezérlőre, és úgy futok neki.Kíváncsi vagyok a Mint-re, mert a menüje sokkal jobban tetszik, mint az Ubuntué. Viszont Suse-ban a sok xorg.conf-olást nem bírtam idegekkel
.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest