- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- iPad topik
- Tavaszi hardvernyitány
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Analóg fényképezés
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Nekifogtam annak, amit javasoltál. A virtuális gép kiesett, mert a CPU miatt eleve csak 32 bites rendszer virtualizálható és annál nem EZ, hanem EZ az indítóképernyő van. Szóval fogtam az Arch ISO-t és kiírtam pendrive, majd bebootoltam róla, illetve csak akartam... kapásból a már fentebb említett Secure Boot hibaüzenet fogadott. Ezen a notebookon egyébként Win7-nél is most ugyanez van UEFI-ben [link].
Tehát az Arch esetében sincs meg a Secure Boot digitálisan aláírás

-
King Unique
titán
Nem, most a belső HDD-ről van szó. Azon a Windows lett elsőnek telepítve, ami UEFI-ben a FAT32-es EFI partíció mellett létrehoz magának egy helyreállítási és valami más (MSR) partíciót is. Gondolom részben ezek miatt is tud elindulni ilyen problémásabb esetekben is.
Van letöltve friss Arch ISO-m, de az nekem kínai...
Először kicsit emésztenem kell, mielőtt élesben ráengedem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os áfás számla - 0401BE
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Először kicsit emésztenem kell, mielőtt élesben ráengedem.
Rowon