-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
OldAkita #5386 üzenetére
Lehet hogy az a baja hogy a telepítés után még az alaplapi drivereket se tettem fel hanem azonnal kezdtem a Linuxot telepíteni? Na mindegy max újra megcsinálom az egészet.
Ha amúgy elindul a Windows, akkor már fel tudod telepíteni az alaplapi drivereket szerintem, minek újra megcsinálni az egészet? Ha USB 3-as portjaid vannak, azt a W7 nem ismeri fel, külön kell hozzá letölteni drivert.
Ha nem akarsz egy nap 5x telepíteni, akkor meditálj 10 percet és utána gondold végig a helyzetet és már nem is kell minden apróság miatt újra telepítgetni!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged