-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
nemurea #5230 üzenetére
Hát, elég furcsa, amit írsz a Kubunturól. Nálam minden jól működött azon is, ha nem kellett volna eladnom a gépem, még mindig az futna rajta, míg ki nem rohad alóla a gép. Pláne az USB, szkennelés, hálózati másolás az, ami nem is KDE specifikus, hanem általános linuxos téma. Szerintem nálad elcsesződött valami, vagy túl kevés memória volt a gépben, vagy valami más anomália okozhatta ezeket a tüneteket, mondjuk grafikus driver vagy hasonló. Hasonlóképp a Mint KDE-vel sem volt bajom, az is működött volna az idők végezetéig, de nem bírtam kivárni, mire megjelent volna a következő verzió, így váltottam Kubuntura. Egyedül a Debian KDE-vel szívtam anno, de hát az ügye Debian, nem a KDE-vel volt ott a gond.
Igazából most is Arch KDE-t használnék, de túl gyenge és túl ótvar a gép a KDE-hez, így pótmegoldásként most LXDE-vel van fent az Arch, és egyelőre eddig beválik ez is, de szerintem az Xfce is menne rajta ugyanolyan jól.
Mindegy, azért nem akarom Lathronostól elvenni a sikerélményt, biztosan örül, hogy egy rajongója akad, múltkor már teljesen maga alatt volt 1-2 kritikától, aztán megfogadta, hogy soha többé remaster, meg semmi más sem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest