- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lenovo Yoga 910 – szinte már tökéletes
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz ubyegon2 #4823 üzenetére
Megmondták a tutit a linkelt hsz-t tartalmazó topikban, de máshol is itt a fórumon. A tesztek eredményivel én meg nem fogok vitatkozni.
Az egy laptop, 2,5" WD Blue...nyilván egy 3,5" Black jóval gyorsabb, de az SSD-vel az se ér fel. Persze Linuxnál kevésbé érezni, mint Windowsnál, az is igaz.
Amikor csináltam azt az általad is ismert tesztet külső SSD-vel, akkor azt mondták itt a fórumon, ha 2x fullra teleírom, akkor utána be kell lassulni. Hát nem lassult, de még mostanra sem tapasztaltam semmit. X év múlva lehet, de addigra már annyira lemegy az ára, hogy vsz újat veszek. Amúgy egyáltalán nem lassú USB 3.0-án, ha láttad a méréseket. Toltam én már arra fel Linuxot, Windows, de nem éreztem a nagy különbséget a normál SATA-s használathoz képest.ok, ez még on és elfér, de tovább itt nem ragozom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ubyegon2 #4823 üzenetére
lemaradt a végéről
Persze ne USB csatolásban gondolkodjunk, mert azért nem az a jellemző mód Linux futtatására, úgy a lassúsága miatt persze, hogy nem tűnik fel a TRIM hiánya.
OP-re nem mondott valamit a kolléga?
Ha van még miről írni, akkor inkább itt folytassuk, mert egyre több lesz az off itt!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest