-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #4808 üzenetére
Hmmm. Azt írja a fórumtárs a linkben, hogy sokkal érdemesebb valós adatokat nézni és bizony nagyon igaza van! Valós adatokat szintetikus teszten lehetetlen mérni, otthoni v. más napi felhasználói szokásokat kéne szimulálni ahhoz! Vagy szerinted van aki így használja az SSD/HDD-jét?
Valamikor olvastam egy hasonló tesztelést csak autóval csinálták, több százezer kilométert mentek vele folyamatosan egy ideális pályán azonos sebességgel, azonos időnként leállva, kötelező vizsgálatok stb. miatt. No most ugyanezt a megvásárolt autóval megcsinálod vagy esetleg vezeted télen-nyáron ki-be pakolsz bele, jössz-mész városban, országúton és mérnöki pontossággal figyelsz minden szükséges folyamatot, szervizelteted? Nem is írom tovább, mert arcidegzsábát kapok az ilyen marhaságoktól!
Egyébként szeretem nézegetni én is az ilyen ipari laborkörülmények között végrehajtott tesztelések eredményeit, csak nem hivatkozok rájuk ilyen összefüggésben!Nem kell agyonbabusgatni az SSD-t, de azért azt mondani, hogy minden optimalizálás értelmetlen...
idézek én is a linkelt fórumtárstól, amiben teljesen egyetértünk:
"Attól még, hogy ezeket valaki leírja egy prohardveres topikban, attól még hülyeségek maradnak és nem válnak hivatkozási alappá."
vica versa
(#4810) Syl Egyébként elhangzott valahol az SSD kímélés kislaci kérdésével kapcsolatban?
Én csak annyit említettem, hogy másodpercek alatt feláll vele a rendszer, így nincs értelme annak amit csinál/tok, de ha annyira megterhelő pár programot elindítani...
Nem kell semmit sem kímélni, mindenki azt csinál a saját eszközeivel, amit akar! Optimalizálás is hülyeség, igazatok van!
Azt viszont mondjátok már el, hogy ebben az esetben mi a fészkes fenének raktok SSD-t a gépetekbe, a HDD ugyanazt tudja sokkal olcsóbban. -
Syl
nagyúr
válasz
King Unique #4808 üzenetére
Ez a folytonos SSD kímélés valami olyan láz lehet, mint a mobilos eladóknál a "első alkalommal töltsük a telefont 12-16 órán át" mantra...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Építő/felújító topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EAFC 25
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest