-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bryndza
tag
válasz
ubyegon2 #3284 üzenetére
Szia, elindítottam a gparteddel a formázást, lassan egy napja csinálja, volt benne hibás szektor rendesen, ignorálással ugrottam, ma délelőtt befejezi, ha hazamegyek látom hány gigának mutatott piros lapot.
Mondom, teljesen analfabéta vagyok, a disk utility nekem nem ment, a parancssorban beírtam, hogy fdisk, de tovább nem jutottam, illetve nem mertem menni, fogalmam se volt hogy kell az usb-re csatlakoztatott vinyóra elindítani a formattálást. A gparted az grafikus felületű, kiválasztás, elindítás elvileg működöt.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest