- SSD kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- RAM topik
- LED / LCD TV topik
- Androidos fejegységek
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bryndza
tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Szia, elindítottam a gparteddel a formázást, lassan egy napja csinálja, volt benne hibás szektor rendesen, ignorálással ugrottam, ma délelőtt befejezi, ha hazamegyek látom hány gigának mutatott piros lapot.
Mondom, teljesen analfabéta vagyok, a disk utility nekem nem ment, a parancssorban beírtam, hogy fdisk, de tovább nem jutottam, illetve nem mertem menni, fogalmam se volt hogy kell az usb-re csatlakoztatott vinyóra elindítani a formattálást. A gparted az grafikus felületű, kiválasztás, elindítás elvileg működöt.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rowon