-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
És mire váltod le? Mert eddigi tapasztalatom szerint nálam az egyetlen megbízható cd/dvd-író program linux alatt. A többivel amit próbáltam mindig volt valami nyűg. Rontották a lemezeket, nem ellenőrizték az adatot a végén - az egyetlen ami bevált a k3b.
Más, mi lehet az oka hogy nagyon lassan indul a Mint egy gépen. Ismerősnek szeretnék felrakni egy régebbi gépre linuxot biztonságos netezéshez. Mint LXDE-re gondoltam mert annak kisebb az erőforrásigénye. A gép 2 giga körüli egymagos proci 400 valahány mega RAMmal. Fel is raktam rá, de valami gyalázat lassan indul (2-3 perc), ugyanazon a gépen az XP szó szerint hasít mellette. Van valami ötletetek mit nézzek meg?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged