Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
És mire váltod le? Mert eddigi tapasztalatom szerint nálam az egyetlen megbízható cd/dvd-író program linux alatt. A többivel amit próbáltam mindig volt valami nyűg. Rontották a lemezeket, nem ellenőrizték az adatot a végén - az egyetlen ami bevált a k3b.
Más, mi lehet az oka hogy nagyon lassan indul a Mint egy gépen. Ismerősnek szeretnék felrakni egy régebbi gépre linuxot biztonságos netezéshez. Mint LXDE-re gondoltam mert annak kisebb az erőforrásigénye. A gép 2 giga körüli egymagos proci 400 valahány mega RAMmal. Fel is raktam rá, de valami gyalázat lassan indul (2-3 perc), ugyanazon a gépen az XP szó szerint hasít mellette. Van valami ötletetek mit nézzek meg?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 10 millió fölött a NieR:Automata, a Square Enix pedig folytatást sejtet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4569, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon