Hirdetés
- RAM topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
És mire váltod le? Mert eddigi tapasztalatom szerint nálam az egyetlen megbízható cd/dvd-író program linux alatt. A többivel amit próbáltam mindig volt valami nyűg. Rontották a lemezeket, nem ellenőrizték az adatot a végén - az egyetlen ami bevált a k3b.
Más, mi lehet az oka hogy nagyon lassan indul a Mint egy gépen. Ismerősnek szeretnék felrakni egy régebbi gépre linuxot biztonságos netezéshez. Mint LXDE-re gondoltam mert annak kisebb az erőforrásigénye. A gép 2 giga körüli egymagos proci 400 valahány mega RAMmal. Fel is raktam rá, de valami gyalázat lassan indul (2-3 perc), ugyanazon a gépen az XP szó szerint hasít mellette. Van valami ötletetek mit nézzek meg?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon