Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
És mire váltod le? Mert eddigi tapasztalatom szerint nálam az egyetlen megbízható cd/dvd-író program linux alatt. A többivel amit próbáltam mindig volt valami nyűg. Rontották a lemezeket, nem ellenőrizték az adatot a végén - az egyetlen ami bevált a k3b.
Más, mi lehet az oka hogy nagyon lassan indul a Mint egy gépen. Ismerősnek szeretnék felrakni egy régebbi gépre linuxot biztonságos netezéshez. Mint LXDE-re gondoltam mert annak kisebb az erőforrásigénye. A gép 2 giga körüli egymagos proci 400 valahány mega RAMmal. Fel is raktam rá, de valami gyalázat lassan indul (2-3 perc), ugyanazon a gépen az XP szó szerint hasít mellette. Van valami ötletetek mit nézzek meg?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rowon