- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED monitor topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
derivalt
csendes tag
válasz
exchanger #1743 üzenetére
Ne küzdj ellenem, én nem vagyok az ellenséged, te félted a linuxodat tőlem pedig én nem rontani hanem javítani akarok rajta és annyira beléd égett az eddig megszerzett tudás hogy nem mersz és elvből nem is akarsz változtatni rajta. De hogy a tényekre térjünk, egyszer kitöltöttem egy logikára alapuló online IQ tesztet és 230 pontot mutatott.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged