Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
derivalt
csendes tag
válasz
exchanger
üzenetére
Nem fogod elhinni 8 általános a végzettségem, csak későn érő típus voltam (mint általában a zsenik többsége), az iskolában sosem voltam jó tanuló (mint általában a zsenik többsége), van egy kis pszichés problémám is és mindazt amit leírtam kb egy hét alatt jöttem rá. Régóta tudom hogy zseni vagyok egy mondatból egy szóból ki tudom emelni a lényeget és olyan a memóriám hogy beleég minden egy pillanat alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen alaplapot vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- SSD kibeszélő
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% gyári Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rowon