-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
zizidor #14505 üzenetére
Elolvastam és mentettem is a cikket. Találtam magyar cikket is, ott viszont vannak biztató javaslatok.
Szerintem készítek egy teszt mappát és csak arra állítom be a szinkronizálást, abból nem lehet bajom...
Egyébként töröm még a fejem, hogy egyáltalán kell-e nekem állandóan a gépen tárolnom ezt a drive mappát. Lehet nem is létfontosságú és akkor elég lenne a beépített megoldás is. Internet nélkül úgysem dolgozom sosem...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest