- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #13991 üzenetére
Egy dolognál megakadtam, mégpedig a hálózati nyomtatónál.
Nem sikeredik összehozni.
(NAS-ra kötve az usb nyomtató)
Ezt már végigcsináltam, a konfig fájlokat is összehasonlítottam, ahol kellett átszerkesztettem, de nem... eh...
Persze az is lehet, hogy majd a 22.04-es U*hoz tartozó workaround-ot kell megkeresni
Na majd este...Kicsit valami bugzik még a tálcánál, ahogy a nyitott programok minimalizált kis ablakocskái vannak; ha egérrel fölájük megyek, akkor fals képet adnak. Mondjuk nem igazán érdekel (Windos-nál is utálom a felugró xülyeségeket)
A Caja-nál szépen hozzá tudtam rendelni a NAS-okat, sima ügy volt (2 NAS is van, az egyik tényleg rendes hálózati tároló, a másik igazából csak nyomtatószerverként használatos /igaz, abban is van egy minimális hdd/)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged