-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
lev258 #13500 üzenetére
Nem csatlakozik automatán, meg nem is tudom hol kéne beállítani. Amúgy a torrent "ez kimaradt bocs" az utorrent wine-os verzióban. Annak is a pontos cim kellene, mint ahogy a vbox-nak is. Most felraktam egy másik xp-t amin az időjárás automana de nem működik itt sem kékhalállal kifagy. Valamit nagyon elpcált a linux. Ebből újrarakás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- OTP Bank topic
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Intel találgatós topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest