-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, hogy egyedi eset vagyok, de nekem elsőre világos volt, hogy hogyan kell beállítani.
Tényleg jobb angol nyelven speciel, mert nemrég is volt éppen Tordaitibi kománál, hogy azért akadt el vele, mert két opció gombja is ugyanazon felirattal volt fordítva. Egyébként tényleg el lehet lenni vele, de amit most is írt a kolléga, az viszont kicsit fura, mert ha nem veszel ki minden pipát és nem hagyod jóvá, hogy akkor OK, csináld, akkor ne csináljon mentéseket. Simán betelhet ettől a meghajtó és pislog a user, hogy mi bánat van?
Meg ez a külső tárolóra mentés is egy valós igény lenne és ez is felmerült már pár kérdezőnél problémaként.
Ha lesz kedvem hozzá, jobban átbogarászom a leírésokat.
Helyes és IT-s szakiként írhatnál is egy blogot a működéséről, csak pihenésképpen persze! Utóbbi bő egy évben egyszerűen nem ír senki Linuxos blogot!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest