Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Plazma TV topic
- Raspberry Pi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
K0zm0
aktív tag
válasz
ubyegon2 #13261 üzenetére
Helyes és IT-s szakiként írhatnál is egy blogot a működéséről
Hát a szakitól még messze vagyok, de köszi!Erre nem gondoltam még, de öltetnek kíváló. Mellette most sok minden mást is nyúzok meg tanulok Linux-szal kapcsolatban.
Tudod, hogy van ez: mindig kevés az idő, így szelektálni vagyok kénytelen, hogy mit tanuljak.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest