- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nagyon helyes. Kezdőknek is ez az ajánlott, mert így fognak fejlődni, értik meg hogyan működik a Linux, így fogják megtanulni maguknak megoldani a dolgokat, és nem másra rászorulni, így avanzsálnak át kezdőből haladóba. Kivéve ubyegon, mert neki ez az örök kezdőség a mániája.
Mondom, ez a konténerezés is elmegy, de csak annyira vészesetben, mikor már annyira szakad minden kötél. Akkor segíthet, és ez a konténerezés még mindig jobb, mint windowsos programokkal gányolás Wine-ban, meg visszabootolni Windowsra, szóval mindennél van rosszabb, a sok rossz között néha még egy közepesen szar alternatíva lehet. Csak indokolatlanul erőltetni nem érdemes, ahogy a Snapuntu csinálja a Snap-mániájával.
Ja, Winre már én se bírnék visszamenni, olyan használni meg telepíteni, mintha szivacsba kéne harapnom, hátam borsódzik tőle, meg mintha hátrakötött kézzel kéne gépezni, és az orrommal csinálni mindent. Ezt az egyet bánom, hogy 7 éve váltottam Linuxra, sokkal előbb kellett volna, min 14 évvel vagy 20 évvel ezelőtt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged