Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

válasz K0zm0 #13228 üzenetére

Nagyon helyes. Kezdőknek is ez az ajánlott, mert így fognak fejlődni, értik meg hogyan működik a Linux, így fogják megtanulni maguknak megoldani a dolgokat, és nem másra rászorulni, így avanzsálnak át kezdőből haladóba. Kivéve ubyegon, mert neki ez az örök kezdőség a mániája.

Mondom, ez a konténerezés is elmegy, de csak annyira vészesetben, mikor már annyira szakad minden kötél. Akkor segíthet, és ez a konténerezés még mindig jobb, mint windowsos programokkal gányolás Wine-ban, meg visszabootolni Windowsra, szóval mindennél van rosszabb, a sok rossz között néha még egy közepesen szar alternatíva lehet. Csak indokolatlanul erőltetni nem érdemes, ahogy a Snapuntu csinálja a Snap-mániájával.

Ja, Winre már én se bírnék visszamenni, olyan használni meg telepíteni, mintha szivacsba kéne harapnom, hátam borsódzik tőle, meg mintha hátrakötött kézzel kéne gépezni, és az orrommal csinálni mindent. Ezt az egyet bánom, hogy 7 éve váltottam Linuxra, sokkal előbb kellett volna, min 14 évvel vagy 20 évvel ezelőtt.

Új hozzászólás Aktív témák