-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
Nem tudom, mire gondolsz a BIOS-nál? Nem hinném, hogy gond lenne vele. Én úgy értelmeztem, hogy mindaddig, amíg csak win-t akarok használni a gépen, igazából normális az inteles RST. Az ubuntu alapú rendszerek telepítésénél jelentkezik probléma.
Új laptopról van szó, amiben nincs optikai meghajtó. Sajnos, egyenlőre azt sem tudom, hogy másik SSD-nek lene-e hely? Talán, az lenne a legjobb megoldás, ha a későbbiekben le tudnám cserélni a meglévő SSD-t egy nagyobb méretűre (nem csak a linux miatt). Akkor az új meghajtó már eleve úgy kerülhetne bele, hogy lenne egy másik partíció is a másik op. rendszernek.
Kérdés, hogy a meglévő win-t át tudnám-e menteni? Ill. az rst problémára találnék-e megoldást?Szóval, egyenlőre lehet, hogy jegelem a dolgot. Márcsak a garancia miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-book olvasók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged